11. Cum sa-ti faci un bilet castigator pe cota 2

Unul dintre cele mai simple moduri de a paria este pe cota 2, acest tip de pariere fiind util pentru cei care doresc sa-si dubleze banii din pariurile sportive. Pentru a forma un astfel de tichet, nu este nevoie de prea multe meciuri, acest tip de tichet fiind unul care ofera sanse mult mai mari. Atunci cand sunt mai putine selectii, sunt si sanse mult mai mari de a castiga.

Care sunt avantajele cotei 2?

Cota 2 este perfecta pentru pariorul care doreste sa se bucure de un profit frumos si in acelasi timp sa nu riste prea mult. Cota 2 este o solutie foarte buna pentru ca este formata din meciuri cu o incredere foarte mare si anume sunt un numar de 1, 2 sau 3 meciuri alese pentru aceasta cota. Cum alegi meciuri pentru cota 2?

Ideea este simpla in cazul acestui pariu si anume ca datorita lui se poate dubla foarte usor investitia. Acesta este motivul pentru care daca pariorul investeste initial 100 de lei, poate incasa usor 200 de lei dupa ce reuseste pariul. Exista si mai multe ponturi pentru cota 2, de aceea daca pariorul incepe sa cerceteze cu atentie oferta, gaseste rapid ceea ce-l intereseaza.

Aceasta varianta de pareiere este o solutie excelenta si pe termen lung, dar pentru a avea de castigat din aceasta strategie, trebuie pastrata miza de fiecare data.

Are si dezavantaje?

Aceasta cota este una limitata si la fel cum spune si denumirea, cota nu poate trece de 2 cu mult, deci daca pariorul este in cautare de ceva mai riscant, poate verifica oferta din biletul zilei. Desi alegerile pentru cota 2 sunt destul de sigure, daca pariorul isi doreste sa investeasca mai mult, riscurile vor creste si ele semnificativ.

Pariorii experimentati nu vor face profit doar daca aleg sa joace cota 2. Ideea este ca aceasta cota este insa optiunea perfecta pentru un parior care nu vrea sa riste foarte mult, dar in acelasi timp isi doreste sa-si mareasca sansele de profit.

Desi la prima vedere pare ca strategia care implica aceasta cota este una destul de usoara, nu este chiar atat de usor totusi sa fii mereu sigur de faptul ca echipa pe care o alegi va fi castigatoare. Ideal ar fi ca pariorul sa incerce sa-si pastreze mereu miza, mai ales daca pariaza mereu pe aceste bilete de dublare a investitiei. In acest fel, in situatia in care pariurile nu merg, pariorul nu isi va irosi tot bugetul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *