tinichigerie-auto

4 semne ca trebuie sa iti duci masina la un service cu tinichigerie auto

Niciodata nu stii cand masina ta poate avea nevoie de reparatii. Partea proasta este ca, de cele mai multe ori, soferii nu isi duc masina la un control de rutina nici dupa ce aceasta a fost supusa unor daune minore.

De obicei, ce conteaza mai mult este ca autovehiculul sa nu prezinta zgarieturi sau lovituri la nivelul caroseriei. Totusi, daca vrei sa ai grija cum trebuie de masina ta, trebuie sa acorzi atentie si integritatii acesteia, nu numai aspectului.

Asadar, iata 4 semne care iti spun ca ar fi bine sa iti duci masina la un service cu tinichigerie auto, electrica si mecanica de top!

Emisii diferite, mai intunecate

Evident, atunci cand masina ta prezinta emisii mai intunecate, mai murdare ca de obicei, este clar ca aceasta are o problema care trebuie rezolvata cat mai repede. Aceste emisii pot veni fie de sub capota, fie de la nivelul tevii de esapament.

Poti avea o scurgere de ulei sau o problema cu radiatorul, dupa caz. In orice situatie, nu ar trebui sa lasi aceste emisii sa se inrautateasca, deoarece problemele mentionate pot deveni grave destul de repede.

Dificultate in schimbarea vitezelor

La schimbarea vitezelor, o masina intretinuta in mod corespunzator nu ar trebui sa prezinte niciun sunet deosebit – doar acelasi sunet pe care l-a prezentat in ziua in care a fost cumparata. Orice sunet nou sau dificultate in schimbarea vitezelor ar trebui sa te indrepte spre o tinichigerie auto.

Din nou, acest tip de problema poate evolua si poate prezenta un risc pentru siguranta ta si a pasagerilor masinii tale.

Vibratii mai intense

Aproape orice masina vibreaza, indiferent de conditia drumului. Totusi, aceste vibratii nu trebuie sa fie foarte intense si in niciun caz nu trebuie sa creasca treptat in intensitate. Vibratiile cauzate de motor trebuie sa fie stabile, constante, dupa cum s-ar spune.

Atunci cand observi ceva iesit din comun, un control de rutina la o tinichigerie auto te poata scapa de probleme. De obicei, in cazul vibratiilor, masina are nevoie doar de ajustari minore pentru a-si reveni.

Probleme la franare

Este de la sine inteles ca ultimul lucru cu care vrei sa ai de-a face ca si sofer sunt problemele la franare. Acestea iti pun, efectiv, viata in pericol. Orice schimbare in natura franarii, sunete produse in timpul franarii, sau sensibilitate crescuta a pedalelor de frane trebuie semnalata unui service autorizat care iti poate face masina sigura din nou.

O tinichigerie auto de calitate poate verifica toate aspectele masinii tale, atat pe partea electrica, cat si pe cea mecanica. Deci nu ezita sa apelezi la astfel de servicii!

Vrei sa ai garantia unei reparatii de calitate?

Orice sofer care tine la masina sa vrea sa aiba garantia unei reparatii de calitate – daca aceasta vine la un pret avantajos, cu atat mai bine. Din pacate, nu sunt multe locuri in care ai putea avea parte de reparatii impecabile, dupa cum s-ar spune.

Totusi, service-ul Cars Inv vine insotit de o reputatie mai mult decat pozitiva, dovedita de sutele de comentarii favorabile de pe pagina de Google Business a acestora. Daca vrei sa te convingi si tu de acest lucru, lasa-le un mesaj expertilor Cars Inv si acestia te vor primi cu drag in service-ul lor!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *