5 lucruri importante la care sa te uiti inainte de a achizitiona o masinuta pentru copii

Exista o multime de masinute electrice pentru copii pe piata si toate sunt atractive. Nu toate reusesc sa ofere aceleasi momente placute, aceeasi siguranta sau aceeasi senzatie de calitate. Unele masinute electrice sunt din plastic de proasta calitate, construite cu scopul de a fi cat mai ieftine, iar altele sunt din materiale premium, fiind copii fidele ale variantelor lor reale.

Daca te-ai hotarat sa ii cumperi o masinuta electrica prichindelului tau este bine sa te asiguri ca aceasta este de buna calitate. Poti gasi chiar si la preturi mici masini foarte bune, insa trebuie sa le cauti cu atentie.

Care sunt cele 5 lucruri importante de care trebuie sa tii cont inainte de a achizitiona o masinuta electrica pentru copii?

  1. Marimea bateriei si numarul de motoare. Exista masinute cu un singur motor sau masinute cu doua motoare. De asemenea, exista masinute cu baterii de 6, 12 sau 24 V. In functie de aceste valori, vei sti care este perioada in care copilul se va putea bucura de masinuta si care este viteza maxima cu care poate sa meara.
  2. Design si calitate. Asa cum am amintit, calitatea masinutelor poate sa difere foarte mult. Chiar daca alegi sa comanzi masinuta online, asigura-te ca este produsa de un producator cu renume si ca este construita din materiale de buna calitate. Pentru a avea garantia unui produs bun poti cauta forumuri unde sa afli parerile altor parinti.
  3. Telecomanda. Prezenta unei telecomenzi este esentiala, mai ales in cazul masinutelor destinate copiilor de pana in 2 ani. Aceasta le ofera parintilor controlul asupra modului in care merge masinuta si creste siguranta prichindeilor.
  4. Numarul de locuri. Poti gasi masinute cu un singur loc sau cu doua locuri. Desi varianta cu doua locuri este atractiva, pentru a obtine o masinuta puternica si cat se poate de confortabila este mult mai bine sa se opteze pentru masinuta cu un singur loc.
  5. Piesele de schimb. Ca orice alt produs electronic, masinuta electrica risca sa se strice. Atunci cand se strica nu trebuie sa o inlocuiesti, ci doar sa ii inlocuiesti piesa stricata. Pentru asta insa, trebuie sa gasesti piese de schimb. Tocmai de aceea, este bine sa gasesti un magazin care iti poate oferi piese, atunci cand este cazul.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *