Alege cabinetul Cris Smile si beneficiaza de servicii de calitate inalta!

Cateodata, cel mai bine este sa investesti in propria persoana, deoarece sanatatea nu are pret si este lucrul cel mai de pret pe care noi, oamenii, il avem. La celebrul cabinet  stomatologic Cris Smile, din sectorul 6 Bucuresti, pacientii beneficiaza de un loc igienizat constant, unde lucreaza doar adevaratii profesionsiti care nu numai ca isi vor face meseria ca la carte, insa sunt si empatici cu toti pacientii lor. Cris Smile ofera o multime de servicii benefice, iar preturile pentru un implant dentar sunt printre cele mai avantajoase!

Ce este un implant dentar?

Un implant dentar este un stalp mic, de obicei din titan, care serveste ca inlocuitor al radacinii dintelui. Un conector, cunoscut sub numele de bont, este plasat sau incorporat in partea superioara a implantului dentar, care il conecteaza la dintele de inlocuire. In cele din urma, o coroana, un dinte de inlocuire, este fabricata personalizat pentru a se potrivi cu dintii tai naturali, completand implantul dentar.

Implanturile dentare ofera cel mai natural aspect si o inlocuire naturala a dintilor lipsa. Spre deosebire de alte optiuni de inlocuire a dintilor, implanturile dentare nu aluneca sau nu fac clic atunci cand vorbesti, razi sau mananci. Si te ajuta sa iti pastrezi maxilarul sanatos, astfel incat structura fetei sa ramana intacta.

Avantajele implanturilor dentare

Implanturile dentare se comporta ca niste dinti naturali.Unul dintre cele mai mari avantaje ale unui implant este ca reda puterea de mestecare completa. Majoritatea pacientilor nu pot face diferenta dintre dintii lor naturali si dintele implantului. Pot manca cu el complet normal si pot folosi peria si ata dentara in mod normal.

Implanturile dentare pot dura toata viata

In timp ce o punte dentara poate dura doar aproximativ 10 ani sau cam asa ceva, implanturile dentare pot dura toata viata. Implantul este fabricat din titan si se integreaza cu maxilarul. Este bio-compatibil, ceea ce inseamna ca este netoxic si nu este respins de organism. Una peste alta, reprezinta un dinte de inlocuire puternic.

Implanturile dentare previn pierderea osoasa

Pierderea osoasa apare la nivelul maxilarului atunci cand nu exista radacini dentare (sau implanturi) care sa mentina osul maxilarului stimulat.Acolo unde nu exista dinte, osul maxilarului din spatiul gol se deterioreaza din cauza lipsei de stimulare. Daca nu se introduce niciun implant in primul an de pierdere a unui dinte, acea zona osoasa isi pierde 25% din volum si pierderea osoasa continua de-a lungul anilor.

Protezele dentare pot accelera pierderea osoasa, deoarece acestea devin deseori slabite, apoi se freaca de creasta osoasa, purtand-o treptat. Deoarece un implant inlocuieste atat radacina, cat si dintele, iar mestecarea este readusa la normal, ofera stimularea necesara cresterii osoase naturale.

Implanturile dentare mentin stabili dintii adiacenti

Decalajul dintr-un dinte lipsa poate determina deplasarea stramba a dintilor adiacenti spre decalaj. Acest lucru scoate dintii din pozitie si poate afecta muscatura, capacitatea de a mesteca si aspectul.Cris Smile este o clinica acreditata, unde profesionsitii isi fac treaba ca la carte!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *