Alege parfumuri online Jadero.ro în funcție de semnul astrologic

Atunci când îți vine greu să alegi cele mai seducătoare parfumuri online, trebuie să știi că mai ai o pistă la îndemână- semnul tău astrologic. Ei bine, Da. Cum ar fi dacă astrologia și domeniul parfumeriei s-ar întruni, pentru ca tu să găsești parfumuri online Ajmal care să ți se potrivească cel mai bine personalității tale?

Astrele și data nașterii tale pot să fie excelente puncte de reper în ceea ce privește aromele care ar putea să îți pună cel mai bine în valoare caracterul.

Pentru semnele de Foc, alege parfumurile calde și impetuoase. Senzuale și captivante, alege parfumuri online Ajmal care te vor ajuta să te remarci. Semnele de foc nu au cum să treacă neobservate. Pentru Berbecii cei încăpățânați, Leul cel regal și maiestuosul Săgetător, este foarte important ca un parfum să le pună personalitatea cel mai bine în valoare. Parfumul lor trebuie sa fie un subtil amestec de provocare, de sublimare, să aibă esențe lemnoase florale sau de ambră precum santalul. Cu cât parfumul este mai luxos, cu atât mai bine.

Pentru semnele de Pământ, alege parfumuri online lemnoase și naturale. Pentru Taurul cel Gurmand, Fecioara cea dulce sau aventurierul Capricorn, nimic nu se compara cu parfumurile cu arome naturale care le vor duce spiritul în aventură. Aromele mai dulci precum caramelul, scorțișoara sau lavanda sunt alegerea cea mai bună pentru acești nostalgici. Le vor aminti de copilărie și de cele mai frumoase momente pe care le-au trăit până acum.

Pentru semnele de Aer, alege parfumuri online Ajmal lejere si evocatoare. Semnele de aer adoră călătoriile. Și noile descoperiri sau aventuri. Deci li se potrivesc cel mai bine parfumurile precum Evoke, Bărbați, Eau de Parfum, 90 ml. Pentru Gemenii jucăuși, esteticii Balanță sau visătorii Vărsător nimic nu se compară cu parfumurile care evocă originalitatea și delicatețea.

Pentru semnele de Apă, alege parfumuri feminine și îmbătătoare. Semnele de apă sunt eterne îndrăgostite și deci sunt în căutarea unui parfum cu ajutorul căruia să seducă. Mari epicurieni, parfumul lor trebuie să li se potrivească mai ceva ca o mănușă. Dar și să reflecte senzualitatea pe care o degajează. Pentru prețiosul Rac, pentru impetuosul Scorpion sau romanticii Pești toate parfumurile care evocă atât prospețimea, cât și voluptatea, sunt bine venite. Alege deci parfumuri pe bază de citrice, de patchouli, parfumuri pudrate sau cu fructe confiate, alegerile ideale pentru acești eterni îndrăgostiți sau seducători.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *