Alege SEO pentru campanii de promovare eficiente!

O campanie de optimizare SEO este cu siguranta o investitie pe care tot mai multi antreprenori ar trebui sa o urmareasca. O campanie SEO corect implementata reprezinta un beneficiu major pentru orice companie, traficul suplimentar generat pe site traducandu-se in cresterea volumului de vanzari si implicit a cifrei de afaceri. Prin atragerea de trafic organic non-brand, compania inregistreaza practic nu doar comenzi noi, ci face achizitie reala de client nou (care nu are in prealabil o apetenta dezvoltata pentru un brand).

In plus, in comparatie cu alte strategii de marketing, in special cele concentrate pe plata-per-click, printr-o campanie SEO se obtin rezultate de durata, adica oamenii continua sa vina pe site chiar si dupa finalizarea campaniei.O agentie seo  poate face ca o campanie SEO se fie de succes, chiar din primele zile de cand este implementa, iar foloasele vor fi resimtite pe termen lung!

Aceste beneficii includ: 

Eficienta costurilor – serviciile SEO sunt printre cele mai eficiente strategii din punct de vedere al costurilor. Ele, practic, pun fata in fata produsele si serviciile cu utilizatorii ce sunt in cautarea lor.

Cresterea notorietatii – fiind in topul cautarilor pe Google, website-ul primeste un numar semnificant de impresii, ceea ce duce la cresterea notorietatii afacerii tale. In plus, fiind pe  prima pagina pentru anumite cuvinte targetate, nu doar ajuta la asocierea brandului cu acele cuvinte cheie, dar indica si un grad crescut de incredere fata de brand.Companiile afisate pe prima pagina in cautarile Google sunt privite ca fiind de incredere de catre vizitatori.

Cresterea traficului pe site – pozitiile de top in motoarele de cautare beneficiaza de impresii si click-uri, si astfel creste si traficul pe site. In plus tag-urile si descrierile optimizate conduc la o crestere a ratei de click, care, de asemenea, ajuta la cresterea traficului pe site.

ROI (return on investment) – SEO ofera rezultate cuantificabile si care pot fi urmarite, indiferent de natura site-ului.Optimizarea SEO este un proces de durata, cu beneficii pe termen lung pentru afacerea ta.

Primele rezultate se vor vedea dupa prima luna, dar o pozitie stabila a website-ului in cautari poate fi obtinuta dupa minim 3 – 4 luni de campanie. Daca doresti sa descoperi care este strategia de optimizare SEO pentru business-ul tau, poti incepe cu un advertorial SEO de la o agentie de publicitate profesionala!Pentru cei care inca se intreaba daca SEO este o investitie care merita, raspunsul este un DA categoric!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *