Avizele PSI si importanta acestora in securitatea la incendii

De foarte multe ori atunci cand auzim despre avize PSI ne gandim doar la faptul ca trebuie sa umblam pentru obtinerea unor hartii pentru a ne putea desfasura activitatea economica intr-un anumit spatiu.Ei bine, trebuie spus ca aceste avize PSI reprezinta un aspect extrem de important in tot ceea ce inseamna evitarea si combaterea riscului la incendii.

Din pacate, in ultimii ani s-au vazut efectele devastatoare ale incendiilor in diferite spatii din Romania si din lume. Tocmai de aceea, orice institutie si orice firma trebuie sa fie constiente de faptul ca riscul la incendiu exista si luarea celor mai adecvate masuri poate salva vieti omenesti si poate reduce pierderile financiare in cazul izbucnirii unui incendiu.

Un aviz PSI se refera la acea documentatie care este solicitata pentru orice constructie existenta sau constructie ce urmeaza a fi ridicata. Beneficiarul investitiei va fi informat cu privire la masurile pe care trebuie sa le indeplineasca pentru obtinera avizului astfel incat securitatea la incendiu sa fie la cel mai ridicat nivel.

Obtinerea unui avis PSI se poate face de catre beneficiar sau de catre o firma autorizata pentru acest lucru. O astfel de firma specializata in servicii de securitate la incendiu si care poate sa ofere sprijin in obtinerea de avize PSI Iasi este Beta Proiect.Principalul obiect de activitate al echipei de la Beta Proiect o reprezinta proiectarea diverselor tipuri de constructrii, de la constructii civile, la cele industriale si ajungand pana la constructiile agricole.

In ultimii ani Beta Proiect s-a specializat si pe obtinerea de avize PSI Iasi tocmai pentru a facilita intreg procesul de proiectare si a oferi clientilor sprijin in obtinerea tuturor documentatiilor necesare unui proiect.Astfel, fie ca ai nevoie de un aviz de securitate la incendiu pentru emiterea unei autorizatii de construire, fie ca ai nevoie de un astfel de aviz pentru eventuale modificari aduse constructiilor deja existente sau avizul de securitate la incendiu iti este necesar pentru amplasarea unor constructii in interiorul unor parcele agricole, echipa de la Beta Proiect este pregatita sa obtina aceste avize PSI Iasi in cel mai scurt timp.

Astfel, vei scapa de bataia de cap cu intreaga documentatie de avizare privind securitatea la incediu.Beta Proiect este o firma autorizata de Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) si astfel este mereu la curent cu ultimele modificari legislative in domeniul securitatii la incendiu. Prin urmare, daca ai nevoie de avize PSI Iasi pentru firma ta, tot ceea ce trebuie sa faci este sa iei legatura cu echipa de la Beta Proiect pentru a oferi informatii referitoare la obiectul de activitate al firmei.

Ulterior, echipa de la Beta Proiect se va deplasa la fata locului pentru a inspecta constructia pentru care ai nevoie de avizul de securitate la incendiu si pe baza evaluarii vei primi o oferta personalizata. Intreaga documentatie pentru obtinerea de avize PSI Iasi este intocmita de Beta Proiect si este depusa spre avizare la sediul local al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta.Incendiul este un risc major pentru orice constructie si tocmai de aceea este foarte important sa acorzi atentie maxima obtinerii avizelor de securitate la incendiu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *