Barele transfersale, ideale pentru orice Duster

Atunci cand alegerea ta in materie de automobil este Dacia Duster, cu siguranta nu iti doresti strict o masina de oras. Dusterul este o masina versatila, care iti permite sa te bucuri atat de drumurile asfaltate, cat si de offroad. De regula, este masina ideala pentru persoanele care obisnuiesc sa mearga in natura, sa se bucure de bicicleta, de barca sau de miscare in aer liber si sa calatoreasca foarte mult in spatii pe care nu le cunosc.

Pentru toate aceste persoane, un set de bare de pavilion transfersale ( poate fi achizitinat de aici ) este unul dintre cele mai importante accesorii pec are le pot achizitiona.

Ce sunt barele de pavilion transversale?

Sunt bare realizate din fibra de sticla sau metal, care se fixeaza pe pavilionul masinii si permit adaugarea acelor obiecte care nu incap in portbagaj: o bicicleta, o barca, un portbagaj suplimentar, etc. Barele transversale pot juca atat rol functional, cat si rol estetic, imbunatatind in mod considerabil aspectul Dusterului tau.

Dat fiind faptul ca Dacia Duster este una dintre cele mai vandute masini ale lumii, numerosi producatori au creat astfel de accesorii care se potrivesc mai mult sau mai putin cu modelul. Daca vrei un set de bare transfersale insa, este bine sa optezi pentru varianta originala, iar motivele sunt numeroase:

  • Au un sistem de prindere perfect, care nu va crea probleme. Odata ce ai prins barele, acestea vor ramane cat se poate de fixe, evitand orice risc de accident;
  • Sunt omologate conform standardelor internationale si sunt 100% legale. Exista o multime de accesorii care pot duce la probleme cu legea, insa barele originale Dacia sunt 100% legale si sunt omologate conform standardelor internationale;
  • Nu sunt scumpe. Pe Dacianmag.ro un set de bare transversale costa aproximativ 500 de lei;
  • Rezista la greutati de pana la 80 de kg. Pot sa sustina, asadar, biciclete, barci pneumatice sau portbagaje suplimentare din plastic in care sa iti pui toate jainele si accesoriile de care ai nevoie in vacanta si care nu incap in portbagajul standard al masinii.

Ce conditii trebuie sa respecte aceste bare pentru a fi eficiente?

In primul rand, trebuie sa fie realizate din materiale foarte rezistente, care sa aiba totusi o greutate redusa. De asemenea, trebuie sa fie cat mai aerodinamice, in asa fel incat sa asigure un consum cat mai scazut de combustibil. Conditia estetica este si ea importanta. Barele trebuie sa se incadreze perfect in ambientul vizual al automobilului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *