Brutaru transport animale, partenerul tau serios de afaceri

Oamenii se gandesc din ce in ce mai mult sa se lanseze intr-o afacere care sa le aduca venituri garantate mereu. Daca pana anii trecuti martisoarele si decoratiunile presupuneau sa muncesti cateva luni, iar in  perioada de varf sa aduni suficiente castiguri, incat sa stai tot anul degajat, acum situatia s-a schimbat.

Nici pensiunile si restaurantele de lux nu mai aduc venituri. Turistii se feresc sa mai plece in excursii pentru multe zile, preferand o iesire de o zi urmata de intoarcerea acasa seara, tarziu. De fapt nici nu se mai stie ce hoteluri sunt deschise, unde se poate manca omeneste, fiindca nu mai este timp de stat pe terase acum.

Pe langa pensiunile si hotelurile mari reuseau sa isi vanda produsele in tara si fermierii. Multi turisti erau atrasi de promisiunea ca preparatele servite la masa sunt proaspete si provin de la fermieri de buna credinta. Acum multi dintre ei au ramas cu animalele si pentru ei scriu acest articol.Este dezolant sa te straduiesti si sa ramai cu marfa de calitate premium nevanduta, in situatia in care ai atatea cheltuieli de acoperit.

O ferma cu 200-300 de oi se intretine cu cheltuiala, fiindca presupune:

-plata oamenilor care se ocupa de ingrijirea animalelor. Nu este usor sa suporti mirosul de balegar, sa le faci curat animalelor si sa le hranesti, apoi sa le adapi! Uneori oamenii care lucreaza in sectorul zootehnic sunt nevoiti sa iasa afara de cel putin 10 ori in gerul siberian, mai ales daca ferma nu este mecanizata. Ei aduc nutretul si duc gunoiul, cara apa pe care o pun in vasele speciale, iau mieii care se nasc devreme si ii duc in spatii special amenajate, sa nu inghete.

-intretinerea animalelor. In afara fanului sau a lucernei este necesar suplimentul de hrana care asigura cresterea cantitatii de lapte, plus vitaminele ca sanatatea animalelor sa fie perfecta.

-procesarea laptelui, a carnii, a lanii si a pieilor sau transportul acestora catre punctele care le colecteaza.

Daca treci printr-o situatie asemanatoare, nu dispera, fiindca te poti redresa rapid!

Poti face din Brutaru transport animale partenerul tau de afaceri si poti livra animalele vii la export. Avem in Romania o astfel de firma care functioneaza legal si este dotata cu tot ceea ce este necesar ca animalele sa ajunga sanatoase si la fel de grase si de frumoase ca la imbarcare, la sfarsitul unei calatorii de sute sau mii de kilometri.

Este greu sa sacrifici animalele in tara si sa le vinzi cu kilogramul, in conditiile in care exista clienti care nu accepta sa cumpere bucata de carne cu os cu tot, cum este si firesc.In plus, la sacrificarea unui animal se pierde foarte mult, fiindca se arunca mult. Este mult mai avantajos sa vinzi in viu, la un pret mai mic, dar sa nu mai muncesti in plus cu taierea animalelor, cu portionarea lor, cu curatarea locului de sange.

De ce Brutari transport animale este ales pentru efectuarea sutelor de transporturi de oi, de vaci, de porci si de cai pe teritoriul tarii si in afara ei?

  1. Fiindca detine un parc auto alcatuit din 13 autotractoare si 13 semiremorci in care incap mii de animale. Acest furnizor de servicii iti poate asigura transferul intregului septel dintr-un loc in altul. Poti sa livrezi toate animalele la export sau sa iti muti ferma, avand un partener atat de puternic, rezolvi problema cu un transport. Ti-ar fi greu sa asiguri paza animalelor in locul unde vor fi mutate, dar si la ferma veche. Brutaru are suficiente masini incapatoare sa ti le duca pe toate o data.
  2. Transportul se face legal, fiind insotit de aviz sanitar-veterinat, asa ca masinile nu vor fi oprite pe drum si nimeni nu va fi amendat.
  3. Animalele tale sunt asezate cu grija in separatoare, prin urmare nu se vor rani unele pe altele si vor ajunge toate vii la destinatie. Toti clientii au fost multumiti de modul in care aratau animalele la destinatie, fie ca au fost transportate iarna, fie ca au fost transportate vara.
  4. Animalele bolnave nu sunt acceptate in lot, iar aceasta decizie are rolul de a le proteja pe cele sanatoase care s-ar putea imbolnavi de la ele.
  5. Inainte de plecarea in cursa, animalele sunt hranite si adapate bine, sa nu sufere de foame sau de sete.
  6. Orice transport este insotit de o persoana care are sarcina de a supraveghea animalele. Cand situatia impune acest lucru se fac opriri ca transportul sa fie supravegheat indeaproape.
  7. Firma de servicii prezentata mai sus este punctuala si transportul decurge conform graficului.
  8. Soferii conduc prudent si nu streseaza animalele prin manevre bruste. Urcarea in masini se face cu maxima blandete ca animalele sa nu fie speriate.

Asadar, te sfatuiesc sa continui afacerea cu animale, fiindca oamenii au mereu nevoie de carne, de lapte, de piele naturala!Gaseste o piata de desfacere in tara sau in afara ei unde sa livrezi animale vii in cantitati mari, fiindca este cel mai avantajos.Iti iei banii rapid pe munca ta si nu trebuie sa astepti sa se vanda carnea mai intai.

Cheia succesului se numeste perseverenta, iar aceasta este sinonima uneori cu reorientarea afacerii.Da, ai avut contracte cu pensiunile si hotelurile din zona, aprovizionai restaurantele acestora, iar  ele sunt inchise, nu inseamna ca tu trebuie sa dai faliment.Cu un partener serios care iti asigura transportul animalelor vii poti sa iti vinzi marfa in euro in alte tari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *