Calatorie catre Cuba-frumusetile locului

Cei mai multi cand aud Cuba isi inchipuie un loc calduros, in care dainuie un miros aromat de tutun, cu bronz si zile toride.Cert este ca pentru majoritatea acest nume ridica asteptari marete, ceea ce nu e departe de cum ar trebui sa fie.Este un loc ce imbina bucuria, nostalgia, pasiunea pentru activitati diverse si starea de bine intr-o maniera aparte. Nu degeaba este numita tara fericirii.

Este destinatia in care povestea o scriu oamenii, istoria si cultura specifica fiecarei zone. Daca te vei duce in vacanta in Cuba, vei intelege de ce se spune ca este mai mult despre starea de bine, despre bucuria de a trai fiecare moment si nu despre banalitati materiale si alte astfel de preocupari.

Motivele pentru care iti vei dori sa ajungi in Cuba sunt numeroase, trebuie doar sa le constientizezi, sa descoperi chestii interesante despre aceasta. E o tara minunata, un colt de lume in care vei vedea o multime de locuri minunate, speciale. Te invit sa citesti mai departe pentru a afla cateva locuri frumoase, pe care le poti vizita optand pentru o oferta turistica de la Ikaturism, agentie de turism.

Capitala Cubei, Havana

Capitala este un oras definit de cladiri monumentale, caracterizate de o arhitectura aparte, cu o istorie nesfarsita. Aroma locului, ca sa spun asa, este definita de mestecul de rom si trabucuri, dar si de plajele inconjurate de o apa de azur. Nu e de mirare ca mii de turisti o viziteaza anual. Este de interes si pentru patrimoniul istoric si cultural vast pe care il poarta.

Te va atrage si prin activitatile pe care cubanezii le desfasoara, show-uri deja cu istorie, clubul Fabrica de Arte, degustari, vizite (la tarabele de antichitati, in piata Armelor), spectacole de balet, plimbari cu salupa rapida din Rigla in Casa Blanca si El Cristo.

Vinales

Aceasta rezervatie a biosferei este recunoscuta pentru calitatea tutunului cultivat. De aici sunt importate marci importante de trabuc precum Montecristo, Cohiba, Romeo & Julieta. Vinales e deosebit si prin frumusetea ce o caracterizeaza, peisaje pitoresti deosebite, definite de vai inconjurate de stanci.

Trinidad

Daca te intereseaza o vacanta in Cuba pentru cultura specifica, atunci Trinidad este destinatia ideala. Te vor impresiona cladirile care o ocupa, o dovada clara a bogatiei si opulentei din perioada coloniala. Este un oras muzeu in care nu ai cum sa te plictisesti. Aici localnicii au casele completate cu mobiliere dintre cele mai rafinate, de colectie. Iti poti incanta papilele gustative prin degustarea unui cocktail local – Canchanchara se numeste. Fructele de mare de altfel sunt specialitatea locului.

Cienfuegos

Recunoscuta si ca Perla Sudului este un oras deosebit din punct de vedere arhitectural.A fost intemeiat de colonistii francezi evadati din Haiti.Despre ce poti face in aceasta locatie, dar si alte locatii interesante pe care le poti vizita poti afla de la specilaistii in turism Ikaturism.Descopera ofertele pe care le au pe site si planuieste impreuna cu expertii urmatorul concediu in Cuba, beneficiind de avantaje de cazare, transport si altele.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *