Casca cu microvibratii sau casca japoneza

Pe piata exista un numar mare de casti dintre care puteti alege, de aceea nu veti avea dificultati in a gasi ceea ce va intereseaza. Prima optiune pe care o aveti la indemana este casca japoneza, iar a doua optiune este casca cu microvibratii. Ambele optiuni pot fi avute in vedere, de aceea ele sunt o solutie importanta pentru oricine doreste sa treaca cu brio orice fel de examen.

Va trebui sa va ganditi asadar care este cea mai potrivita casca de copiat pentru voi si care este optiunea cea mai la indemana pe care o puteti avea in vedere. Fiecare casca are o multime de avantaje si dezavantaje, de aceea puteti sa tineti cont de toate acestea si sa faceti alegerea cea mai buna.

Casca cu Microvibratii

Casca de copiat cu microvibratii este una dintre cele mai comune casti spre care va puteti orienta, aceasta are avantajul faptului ca are niste dimensiuni mai reduse. Cu toate acestea insa, pentru a putea functiona, o astfel de casca are nevoie de un colier in jurul gatului, dar si ceva fire pe corp. Castile acestea nu functioneaza asadar fara colier in jurul gatului.

Datorita principiului de functionare, momentan nu exista sisteme de microvibratii pe timpan, acestea functionand fara colier in jurul gatului. Acest lucru se datoreaza principiului de functionare, iar legile fizicii, chiar daca am vrea, acestea nu se pot schimba. Atunci cand va doriti sa va achizitionati o casca si nu stiti exact care este casca cea mai potrivita pentru voi, retineti ca o casca japoneza are culoarea pielii, aceasta fiind totusi putin mai mare.

Cu toate acestea insa, daca optati pnetru o casca japoneza, aceasta va fi mai mare, ea avand dimensiunea unui bob de porumb. Castile cu microvibratii au insa avantajul faptului ca pot fi folosite cu sisteme de copiat fara fire pe corp. Acestea sunt destul de simple, neavand nici un fel de fir. Castile cu microvibratii pe timpan de tip magnet sunt mai mici, dar in acest caz va fi necesar si de colier in jurul gatului.

Cel mai bine, atunci cand vine vorba despre alegera castilor, este sa va ganditi la ce fel de examen veti participa. In acest caz, veti alege o casti de copiat in functie de nevoile voastre. Cel mai performant sistem cu casca de copiat trebuie ales doar in situatia unui examen mai important. Nu are rost sa cheltuiti prea multi bani cu un sistem in situatia in care aveti de-a face cu un examen mai usor.

Ce avantaje va ofera castile cu microvibratii?

Acestea sunt avantajoase in primul rand datorita dimensiunii lor, ele fiind foarte mici si nevazandu-se in ureche. Nu se va auzi nimic la exterior, chiar daca volumul este dat la maxim. Un alt lucru avantajos in cazul acestor casti este ca ele nu interfereaza cu celelalte sisteme de copiat prezente in sala. Acest lucru va insemna ca nu ii veti auzi pe ceilalti care participa la examen.Nu uitati sa va curatati cat mai bine in ureche, astfel incat casca sa nu ramana blocata. Daca faceti acest lucru, atunci devine practic imposibil ca o astfel de casca sa ramana blocata in ureche.

Ce trebuie sa stiti despre casca de copiat japoneza?

Casca japoneza este un dispozitiv aparut recent, aceasta oferind un mare avantaj atunci cand este purtata. Ea ofera avantajul faptului ca veti putea folosi sisteme de copiat, fara nici un fel de fir pe corp. Semnalul emis de dispozitivul pentru copiat nu va putea fi captat, de aceea veti putea fi siguri de faptul ca veti lua o decizie foarte buna daca veti alege aceasta casca.

Toate sistemele pentru copiat se pot folosi de o casca japoneza, aceasta avand nevoie de o baterie 337, ea alimentand amplificatorul din microcasca. Casca japoneza se poate folosit foarte simplu, fara a intampina probleme. Ea are culoarea pielii si nu se va deconecta sau intrerupe. De asemenea, ea nu este in nici un caz sensibila la miscari.

Cum se pune bateria intr-o astfel de casca?

Bateria are 2 fete, in primul rand pe o fata aceasta este complet neteda, ea avand ceva scris pe ea, iar pe cealalta fata aceasta are un cerculet pe margine. Tot timpul bateria va fi pusa in capac cu partea cu scrisul inspre acesta, iar cu cerculetul de pe margine, inspre casca.

Ideal ar fi sa nu trageti niciodata de capac pentru ca acesta se desface doar prin invartire. Infiletati cu grija capacul, nefiind necesar sa fortati. Atunci cand puneti bateria in casca, e foarte posibil sa ramana putin spatiu intre casca si capac, dar acest lucru este foarte normal, daca testati casca, veti vedea ca functioneaza.

Aveti in vedere si faptul ca bateria incepe sa se consume in momentul in care este introdusa in casca, chiar si in situatia in care nu veti folosi aceasta microcasca. Este recomandat asadar sa nu lasati bateria inauntru. Autonomia sa este de aproxmiativ 3-4 ore de functionare, de aceea ea se va descarca daca o veti lasa in casca. Atunci cand scoateti casca din ureche, aceasta poate fi trasa foarte usor cu o penseta de acea antena micuta si transparenta.

Un alt lucru pe care il veti mai observa la aceasta tehnologie este ca are un zgomot pe fundal, acest lucru fiind unul normal. Inseamna asadar ca amplificarea microcastii functioneaza foarte bine, iar casca este una noua. Daca fasaitul este mai intens, atunci acest lucru inseamna ca si vocea celui care va dicteaza este mai intensa. Intensitatea scade pe masura ce casca se uzeaza mai mult.

Daca nu se aude nimic in ureche

Este foarte important sa verificati bateria cu atentie daca nu auziti nimic in oreche. Eventual o puteti inlocui, daca acest lucru persista. Daca bateria este buna, iar gaura microcastii nu este infundata cu ceara, atunci ar trebui sa se auda un fasait pe fundal.Daca se aude fosnetul respectiv, atunci inseamna ca aceasta casca functioneaza garantat.In situatia incare se aude foarte incet, atunci dati volumul telefonului la maxim. De asemenea, puteti schimba si bateria microcastii pentru a vedea care este problema cu care va confruntati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *