Cat este de utila o borseta de dama? Cum poate fi purtat acest accesoriu?

Cele mai multe dintre femei folosesc constant si in diferite ipostaze gentile si posetele de dama. Aceste accesorii sunt deopotriva utile pentru a avea la indemana diferite obiecte pe parcursul zilei sau la locul de munca, dar si un plus pentru tinutele vestimentare purtate zi de zi. Tot in categoria acestor accesorii de dama se incadreaza si borsetele. Chiar daca borsetele de dama nu se numara inca printre accesoriile preferate in randul doamnelor si domnisoarelor, trebuie spus ca ultimii ani au adus un interes crescut fata de aceste accesorii.

Utilitatea borsetelor de dama

Fara doar si poate ca o borseta dama nu poate fi asociata unei tinute office sau unei tinute elegante. Insa scopul si utilitatea unei borsete de dama sunt diferite. Un astfel de accesoriu este alegerea ideala atunci cand vorbim despre tinute vestimentare casual, tinute sport sau tinutele folosite pentru activitatile estivale.

Borsetele de dama au acelasi scop, si anume depozitarea si pastrarea in siguranta a obiectelor de mici dimensiuni si care au valoare, obiecte precum portofel, telefon mobil, chei, acte, etc. Altfel spus, cu ajutorul unei borsete de dama poti foarte bine sa inlocuiesti geanta sau poseta pe care adesea o porti pe umar. Spre deosebire de genti si posete, borseta poate fi mult mai confortabil de purtat atunci cand ai de facut multe drumuri in oras sau in afara orasului.

Prin faptul ca alegi sa porti o borseta dama vei scapa de greutatea de a purta geanta sau poseta pe umeri, dar in acelasi timp vei avea la indemana tot ceea ce ai nevoie pe parcursul zilei. Faptul ca poti alege diferite dimensiuni atunci cand vorbim despre borsetele de dama reprezinta fara doar si poate un atuu important care merita a fi amintit. Mai mult, exista diferite stiluri in privinta borsetelor. Prin urmare poti combina acest accesoriu la tinute vestimentare variate.

Purtarea borsetelor de dama

Foarte multe doamne si domnisoare sunt reticente atunci cand vine vorba despre a opta pentru o borseta dama din considerentul ca acest accesoriu nu este potrivit pentru a fi purtat la anumite tinute vestimentare. Ei bine, trebuie spus ca borsetele de dama pot fi purtate intr-o foarte mare varietate de moduri.

In primul rand borsetele pot sa fie purtate prinse in jurul taliei. Se pot prinde borsetele in jurul taliei atat in partea din spate, cat si in partea din fata. O alta modalitate de a purta o borseta dama este in diagonala peste umar.Astfel borseta poate fi purtata sub forma unei genti din categoria gentilor cross-body sau sub forma unui rucsac. Nu in ultimul rand borsetele pot fi purtate exact ca o geanta de umar. Iata cum multitudinea de optiuni in ceea ce priveste purtarea borsetelor face din acest accesoriu o alegere potrivita pentru orice femeie.

Daca pana acum nu ai avut in vedere cumpararea unei borsete de dama, trebuie sa stii ca poti gasi accesorii de acest tip in oferta magazinelor de genti si posete. Pentru o oferta variata de astfel de accesorii te invitam pe barneystore.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *