Cauti locatii unde “cumparam electronice pe loc”?Apeleaza cu incredere la A.G.S. Amanet

Unul din marile avantaje ale amanetului A.G.S. este ca poti prezenta atat telefoane, bijuterii, cat si electrocasnice la ghiseu unde un specialist le va valorifica. Aceeasi regula se aplica daca doresti sa cumperi. La A.G.S. Amanet nu numai ca vei gasi cele mai frumoase si de calitate bijuterii din aur si argint, dar si electronice functionale si utile. Se poate spune ca la A.G.S. gasesti locatii unde cumparam electronice pe loc!

Uneori suma de bani la momentul potrivit este cea care te va salva din situatii neplacute. De exemplu, daca nu iti platesti ratele la timp, dupa mai multe notificari si incercari de a comunica, banca va trece la fapte si nu va intelege ca tu nu ai banii respectivi si nici nu va sta sa te astepte sa ii ai. Daca nu iti platesti curentul la timp, de asemenea, va fi taiat si tu vei fi debransat fara ca cineva sa te creada pe cuvant ca vei duce banii imediat ce pui mana pe ei.

Ulterior va fi nevoie sa platesti si interventia pentru rebransare si eventual deplasarea echipei si penalizarile aferente intarzierii. Nici aici nu te crede nimeni ca nu ai bani si la doua facturi neplatite sesizarea se va face automat, iar tu nu vei avea niciun cuvant de spus.

Din fericire, fiecare persoana are in casa electronice. Unele dintre ele sunt chiar valoroase si cand situatia devine presanta si stresanta in acelasi timp, poti duce aceste produse la amanet si le poti valorifica. Daca tii foarte mult la ele le poti recupera cand ai suma de bani imprumutata. Iti recomandam doar sa citesti cu atentie conditiile aferente imprumutului de genul acesta si sa te decizi daca solutia este buna pentru tine.

Ce electronice sunt valorificate rapid la amanet?

Telefoanele mobile sunt din ce in ce mai amanetate, dar si casele de amanet sunt interesate de ele pentru ca pot sa fie vandute cu usurinta apoi. Foarte multa lume isi cumpara telefoane din ce in ce mai performante si abia aparute pe piata, deci sunt de mare interes pentru casele de amanet. In functie de cateva carateristici, pretul unui smartphone amanetat poate sa creasca.

Spre exemplu, daca modelul este nou, daca firma este una renumita (spre exemplu IPhone este extrem de cautat), daca starea lui este una foarte buna si daca mai exista si accesoriile precum cutia, castile si incarcatorul, valoarea creste exponential. Este o metoda usoara si facila de a obtine bani fara adeverinte doar cu propriul smartphone de la amanet telefoane.

Tabletele si laptopurile sunt si ele obiecte usor acceptate de catre casa de amanet, avand valoare comerciala si fiind usor vandabile. In functie de model, de stare si de vechime, acestea sunt evaluate si se pot amaneta. Amanetul ofera servicii de incredere clientului printr-un contract transparent, fara comisioane si dobanzi ascunse.

De asemenea, autoturismele sunt obiecte special amanetate pentru sume mai mari de bani. Garajul amanetului ofera evaluarea corecta a oricarei masini si in cel mai scurt timp, clientul primeste suma de care are nevoie. Garajul amanetului poate sa ofere si consultanta in vederea vanzarii, in cazul in care clientul doreste acest lucru. Masinile aduse la amanet beneficiaza si de o perioada de gratie fara costuri suplimentare in cazul in care clientul nu reuseste sa returneze banii la timp.

Ce avantaje aduce un amanet ?

Cea mai rapida si usoara solutie de a obtine bani.Casele de amanet reprezinta sursa rapida de a obtine o suma de bani. De ce?Pentru ca imediat cum ai ajuns cu o bijuterie in amanet, completezi un formular in care gasesti garantia ca produsul tau este pastrat in conditii optime si imediat primesti suma de bani aferenta. Intre tine si casa de amanet se realizeaza un contract de predare-primire, in care vei regasi termenii imprumutului.

Vei vedea acolo datele despre produsul tau, ce gramaj are, dar si ce costuri implica amanetarea acestuia pentru perioada de 30 de zile.Imprumutul rapid din amanet nu depinde de alte credite. Daca in sistemul bancar, procedura de a primi bani imprumut este complicata, deoarece exista o birocratie in spate, intr-o casa de amanet totul este foarte simplu.

Este un imprumut pe care il primesti pe loc si care nu depinde de alte credite pe care le mai ai la banca. In cazul de fata, creditorul, respectiv casa de amanet, nu este preocupat cu adevarat daca poti returna imprumutul, deoarece, in cazul in care nu reusesti sa returnezi banii, casa de amanet isi pastreaza obiectul pe care l-ai lasat garantie. Ulterior produsul lasat de tine este vandut, iar casa de amanet isi recupereaza banii.

Primesti banii pe loc. Unul dintre avantajele majore ale serviciului de amanet este faptul ca primesti imprumutul imediat.Cartea de identitate este singurul document de care ai nevoie, ceea ce inseamna ca nu se pierde timp pentru aprobarea diverselor documente. Casa de amanet iti valorifica bijuteriile pe care le aduci si iti ofera imprumutul pe loc.

In ceea ce priveste sumele de bani, casele de amanet sunt avantajoase in primul rand pentru sume mici de bani, sume de care nu ai putea beneficia printr-un imprumut bancar.Clientii pot alfa rapid informatii despre conditiile casei de amanet AGS, iar locatiile multiple in Bucuresti faciliteaza accesul celor care isi doresc sa obtine bani rapizi de pe urma unor aparate electronice sau bijuterii pe care nu le mai folosesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *