Ce înseamna un pariu sigur

Deși pare un paradox, există pariuri sportive sigure în teorie. Există o metodă sigură care îți asigură un câștig garantat, care se numește arbitrage betting și se referă la găsirea de pariuri sigure care sunt numite sure bets. Fiind o metodă sigură, îți aduce câștiguri destul de lent și este clar interzisă de casele de pariuri. De aceea, această metodă vine cu destul de multe dezavantaje.

Metoda de pariuri sigure constă, în esență, în parierea pe toate opțiunile posibile ale unui tip de pariu și indiferent de rezultatul acestuia, tu vei avea un profit minim garantat. După cum bine știi, cotele diferitelor agenții de pariuri variază de la operator la operator. După o căutare amănunțită putem observa că fiecare dintre cele 3 variante de pariu ale unui meci are cote mari în diferite agenții de pariuri. Astfel, mizând pe fiecare opțiune la agenția care asigură o cotă mare pe acea variantă, putem obține profit indiferent de rezultat.

Cum să găsești pariuri sigure

Un prim pas pentru a găsi aceste combinatii pariuri sigure este să te uiți după pariuri cu marjă 0% pentru agenție. Sunt agenții care oferă, spre exemplu, la unele meciuri opțiunea de 1×2 cu payout 100%, adică agenția nu câștigă nimic la acel pariu. Dar asta înseamnă că dacă optezi pentru cele 3 variante la același operator, vei avea câștig egal cu pariul, adică profit zero. De aceea atunci când găsești un astfel de pariu cu marjă 0, trebuie să găsești încă 2 agenții care oferă cote mai mari pentru două din cele 3 opțiuni, astfel vei avea un câștig garantat.

În teorie pariurile sigure nu sunt interzise, dar practic sunt. În ultima vreme au apărut unele agenții care interzic în regulament arbitrage-ul. Teoretic datele tale sunt protejate, iar celelalte agenții nu pot vedea ce pariezi tu online la o agenție, dar practic acest lucru se presupune că se întâmplă în realitate. O informație care stă la baza acestei teorii, este aceea că agențiile fac schimb de informații despre clienți și tendința de pariere între ele, tocmai pentru a combate acest tip de pariu.

Atunci când găsești un pariu sigur, trebuie să te miști repede, deoarece cotele se schimbă constant. Un alt must have al acestui tip de pariu, în cazul în care ești dispus să îl folosești, sunt banii. Pentru a produce un profit cât de cât remarcabil, trebuie să dispui de sume mari de bani. Un pariu sigur necesită investiție mare și câștiguri mici dar garantate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *