Ce optiuni de reincarcare online exista pentru creditul telefonului

 

Utilizarea serviciilor de telefonie mobila de voce si date cu cartela reincarcabila iti ofera libertatea de care ai nevoie. Nu inchei un contract, nu depinzi de o perioada contractuala, nu esti penalizat daca nu incarci la timp. Iata ce optiuni de reincarcare ai si de ce folosirea unei cartele Pre Pay este de multe ori solutia optima.

Din aplicatie

Fiecare dintre marii jucatori din piata de telefonie a dezvoltat o aplicatie dedicata. Toate sunt gratuite si disponibile in Google Play si App Store. Descarci, iti creezi cont si reincarci oricand ai nevoie cu plata electronica. Daca salvezi datele cardului, data viitoare reduci din timpul alocat reincarcarii.

Online

Tot cu cardul poti plati si daca alegi sa incarci online, de pe site-ul furnizorului tau de servicii de telefonie sau de la un partener. Comisioanele sunt 0, trebuie doar sa alegi cursul valutar cel mai bun sau portalul care ti se pare cel mai practic. Spre exemplu, serviciul de reincarcare credit pentru cartela prepay online pe cartela.ro este sigur, complet securizat si rapid, disponibil pentru Vodafone, Orange, Telekom sau Digi Romania, cu plata prin card VISA, MasterCard sau Maestro.

Solutia cartelei reincarcabile este optima atunci cand ai nevoie de un numar suplimentar in familie, cand calatoresti in strainatate sau cand din diferite motive nu mai folosesti serviciile de telefonie pentru o anumita perioada, dar doresti sa-ti pastrezi numarul. Sa le luam pe rand.

Sa zicem ca ai un copil mic si doresti sa stii tot timpul unde se afla. Cel mai bun instrument este un smartwatch pentru copii, care se conecteaza la GPS si este disponibil pentru apeluri de voce sau chiar video cu ajutorul unei cartele SIM. Pentru astfel de utilizare, cel mai simplu este sa apelezi la o cartela reincarcabila. Copilul tau va fi disponibil si vizibil chiar si cand cartela are credit 0, doar ca in perioada de gratie nu te va putea suna el, ci doar va raspunde la apelurile tale.

In cazul in care copilul este mai mare si are nevoie de un telefon inteligent sau o tableta pentru proiecte educationale sau pentru a participa la cursuri de scoala online, sursa de internet poate fi o cartela reincarcabila. Acelasi principiu este valabil si daca doresti sa comunici cu parintii din mediul rural. Poti alege o cartela reincarcabila cu extraoptiuni de baza, pe care o alimentezi la un interval dorit de timp si ai acces la comunicarea cu ei oricand iti doresti.

Numerosi turisti care au calatorit in strainatate, in special in afara spatiului comunitar, au avut suprize la facturile de telefonie mobila dupa utilizarea serviciilor in Roaming, in special pentru internet. Cel mai bun control in acest caz ti-l ofera tot o cartela reincarcabila. Alegi o extraoptiune, incarci si te bucuri de servicii de voce si date internationale in limita creditului disponibil, fara griji. Poti folosi aceasta metoda si cand calatoresti in tara, in apropierea granitelor, mai ales cu Serbia si Ucraina. Aici satelitii de telefonie mobila pe pot identifica in Roaming chiar daca esti in Romania si toate serviciile iti vor fi facturate la costuri internationale. Iata de ce solutia unei cartele reincarcabile te scuteste de multe griji, in special in ceea ce priveste bugetul alocat serviciilor de telefonie mobila.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *