Cea mai buna oferta pentru o trupa sau band nunta

Cea mai buna oferta pentru o trupa sau band nunta

Ce poate fi mai minunat pentru cineva decat momentul casatoriei cu fiinta iubita. Fiind un moment sacru, presupune multa organizare si bataie de cap. La ce ne gandim mai intai? Desigur, la locatie, la tematica nuntii, la invitati, dar mai intai la muzica. De ce?Pentru muzica inseamna 90%din reusita petrecerii . Invitatii vin sa se distreze si daca nu este o muzica pe gustul lor, atunci reusita nu este garantata. Astfel ne intrebam :Cum stim care este cea mai buna oferta pentru o trupa sau band nunta. ?

Cea mai buna oferta pentru o trupa sau band nuntaCe urmarim cand alegem un band nunta

In primul rand trebuie sa o ascultam live. In felul acesta ne dam seama de calitatea vocii, de calitatea sunetului si de profesionalismul solistilor. Un band nunta trebuie sa aiba un repertoriu variat: cover-uri, muzica usoara, muzica populara, muzica de petrecere.

In al doilea rand, aspectul, vestimentatia, trebuie sa conteze. De asemenea, portofoliul lor este o carte de vizita. Cu cat au participat mai mault la evenimente, la nunti, petreceri sau au avut concerte in strainatate, cu atat prestigiul lor creste. 

In acelasi timp, investitia nu este una mica, aceasta facandu-se in functie de numarul solistilor, notorietatea bandului, numarul de instrumente muzicale, numarul de membri ai bandului, tehnica de care dispune. Alegerea nu este una usoara .Exista band nunta cu muzica de cover internationala, band nunta cu muzica rock si cover,formatie de muzica de cover si traditionala.

Ce band nunta as recomanda celor interesati

Un band nunta trebuie sa creeze o atmosfera incendiara. Mirii si nuntasii  sa se distreze la maximum. Ringul de dans sa fie plin incontinuu, iar invitatii sa plece obositi acasa de atata dans. Sa le placa melodiile cantate  si chiar si cei care nu prea danseazasau sunt mai retrasi, sa zica: A, e o melodie superba! Nu pot sa nu dansez. O formatie nunta care se incadreaza in aceste criterii este grandparty&music.

De ce recomand acest band de nunta

Au o muzica diversificata. Canta cover-uri internationale, in special grecesti care au priza la public si incing atmosfera, muzica populara, muzica de petrecere , muzica usoara. Acesti oameni stiu sa faca spectacol.Stiu sa te tina pe ringul de dans si sa te distrezi. In plus pot aduce instalatie de lumini, fum greu pentru dansul mirilor si cabina foto.Toate acestea, alaturi de cover-uri de calitate,muzica de petrecere si muzica populara fac ca nunta sa devina o petrecere de neuitat. 

Nu veti regreta daca veti alege sa colaborati cu grandparty& music.Este cea mai buna oferta pentru un band nunta.   

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *