Cel mai bun tratament de fizioterapie la bio-ortoclinic.ro

Fizioterapia este un tratament extrem de benefic in foarte multe situatii. Folosind metode fizice specifice, fizioterapia ajuta la restabilirea mobilitatii, functiei si miscarii in zona afectata. Fizioterapia se bazeaza pe proceduri experimentate si specialistii, precum cei de la https://www.bio-ortoclinic.ro/, ce cunosc foarte multe despre modul in care functioneaza organismul si utilizeaza proceduri certificate medical pentru tratament.

Fizioterapia este, de asemenea, extrem de avantajoasa pentru a preveni ranirea sau deteriorarea ulterioara a partii corpului ce a fost detensionata. Partea buna a fizioterapiei este ca oamenii de orice varsta pot profita de beneficiile sale.

Fizioterapia este o forma de tratamente, practicata de profesionisti bine pregatiti, calificati si cu experienta ce ofera cea mai buna ingrijire si tratament. La Bio Ortoclinic, echipa de kinetoterapeuti exceptional calificati face tot posibilul pentru a va oferi cele mai bune servicii de fizioterapie, dar si kinetoterapie, elongatie, mobilizare etc.

Fizioterapeutii de la Bio Ortoclinic sunt profesionisti si isi folosesc abilitatile si experienta extinsa pentru a imbunatati situatii complicate precum cele respiratorii, neurologice, cardiovasculare si neuromusculo-scheletice. Daca va confruntati cu o problema, consultati fizioterapeutii experti de la Bio Ortoclinic.

Beneficii ale fizioterapiei

Enumeram mai jos cateva afectiuni in care kinetoterapie a ajutat pentru a avea cele mai bune rezultate posibile:

Eliminarea sau diminuarea durerilor

Pacientii care sufera de artrita, incordare/entorsa musculara sau tendinita pot apela la utilizarea tehnicilor si exercitiilor terapeutice precum mobilizarea tesuturilor moi sau utilizarea unor modalitati de tratament precum cele de ultrasunete. Aceste terapii ajuta la atenuarea durerii, asigurand astfel normalitatea. Puteti consulta fizioterapeutii specializati si instruiti de la Bio Ortoclinic pentru mai multe informatii despre acest lucru.

Se poate evita interventia chirurgicala

Cu totii traim vremuri grele din cauza pandemiei si nimeni nu vrea sa viziteze un spital sau sa fie supus unei interventii chirurgicale acum. Cu toate acestea, exista unele situatii inevitabile in care interventia chirurgicala este ultima solutie. Fizioterapia poate ajuta la evitarea acestui lucru prin gestionarea si vindecarea daca afectiunea este abordata in stadiile initiale.

De asemenea, sunt de ajutor programele de pre si post reabilitare pentru a atenua complicatiile care pot aparea in cadrul interventiei chirurgicale. Medicul este cel care va va spune daca este immportant sa suferiti o interventie chirurgicala sau puteti “repara” totul cu ajutorul fizioterapiei.

Imbunatatirea coordonarii si fortei

In timp ce fizioterapia este extrem de benefica pentru a reduce durerea in timpul sau dupa o interventie chirurgicala, ea ajuta, de asemenea, la imbunatatirea rezistentei generale si a robustetei corpului. Stiti ca fizioterapia presupune exercitii si intinderi specifice care ajuta la coordonarea cumulativa a corpului? Asadar, daca va confruntati cu simptome de vertij sau ameteli, va sugeram sa luati legatura cu fizioterapeutii de la Bio Ortoclinic. Vi se va oferi un program specific pentru cerintele dumneavoastra.

Reducerea dependetei de medicamente

Fiecare medicament pe care un pacient il consuma are un efect secundar la un moment dat in viata. Anumite situatii impun pacientului sa ia medicamente pentru a-si controla sau a-si trata starea. Cu toate acestea, exista cazuri precum interventia chirurgicala, in care pacientul este dependent de medicament pentru ameliorarea durerii. Va sugeram fizioterapie ca o alegere alternativa pentru a aborda aceasta problema si a reduce dependenta si efectele secundare cauzate de medicamente.

Imbunatatirea capacitatii pulmonare si cardiacre

Tratarea post-accident vascular cerebral necesita ingrijire extrema si program de recuperare. Fizioterapia ofera pacientilor ce au suferit un accident vascular cerebral posibilitatea sa-si recapete gradul si simtul directiei, miscarii si echilibrului. Fizioterapeutii ajuta pacientii sa se readapteze la stilul lor de viata sanatos de zi cu zi. Puteti consulta fizioterapeutii pentru programe speciale de exercitii de respiratie care ajuta la restabilirea capacitatii pulmonare optime si a fluxului sanguin in organism.

Gestionarea si prevenirea leziunilor pentru sportivi

Intelegem ca sportul se refera la agilitate si diverse sporturi pot creste riscul la anumite tipuri de afectiuni specifice sportivilor. Fizioterapie este extrem de importanta si utila in astfel de situatii deoarece ofera un tratament foarte specific pentru imbunatatirea rezistentei si remedierea problemei simptomatice. In afara de accidentari, sportivii beneficiaza de sedinte regulate de fizioterapie. Fizioterapeutii ajuta la imbunatatirea circulatiei si la intarirea muschilor corpului. Acest lucru creste flexibilitatea, ceea ce va imbunatati orice activitate sportiva.

Pentru a fi in forma la orice varsta

Batranetea nu este intotdeauna placuta. Aduce cu sine anumite complicatii care ingreuneaza stilul de viata de zi cu zi. Acestea includ artrita reumatoida, osteoporoza, sciatica, dementa, durerile de gat si asa mai departe. Toate aceste afectiuni pot fi controlate si gestionate prin fizioterapie. Daca dumneavoastra sau oricare dintre cei dragi va confruntati cu probleme ca acestea, va sugeram sa vizitati clinica Bio Ortoclinic.

Gestionarea efectelor diabetice

S-a observat adesea ca pacientul cu diabet sufera de disconfort precum dureri de genunchi, umar si spate. Acest lucru este adesea rezultat din cauza nivelurilor dezechilibrate de zahar din organism. Exista planuri de fizioterapie dedicate care ajuta la gestionarea durerii cauzate de diabet. Aceste planuri ajuta, de asemenea, la controlul nivelurilor de zahar. Fizioterapeutii pot ajuta pacientii in afectiuni precum neuropatia diabetica, piciorul diabetic etc.

Usurarea sarcinii si a ingrijirii postpartum

Sarcina este o experienta frumoasa. Cu toate acestea, multe femei se confrunta cu probleme, deoarece corpurile lor sufera schimbari fundamentale care afecteaza starea generala de bine si sanatatea. Multe femei se confrunta cu probleme precum fluctuatia hormonilor, dificultati in desfasurarea activitatilor de rutina din cauza greutatii corporale crescute, schimbarea obiceiurilor etc. Va sugeram sa va consultati un fizioterapeut pentru a va bucura de aceasta experienta minunata.

Imbunatatirea sanatatii mintale

Dintre toate beneficiile uimitoare ale fizioterapiei, sanatatea mintala este cea mai importanta. A va simti bine in corpul vostru este important nu doar pentru a va face treburile zilnice, ci si pentru a va creste increderea in orice faceti si oriunde va duceti.Cu ajutorul unui kinetoterapeut calificat vi se va aplica un tratament si un program care se va potrivi nevoilor dumneavoastra specifice.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *