Cum alegem o geanta office?

Fiecare doamna si domnisoara doreste sa isi asorteze tinutele vestimentare si accesoriile pe care le foloseste zi de zi. Din garderoba fiecare femei nu pot sa lipseasca gentile sau posetele. In cazul in care te numeri printre acele femei care isi desfasoara activitatea in domenii care presupun lucrul intr-un birou sau diferite intalniri cu clientii, atunci cu siguranta din colectia de genti nu poate sa lipseasca o geanta office.

Chiar daca gentile office sunt o categorie din oferta de genti si de posete existente pe piata de astfel de accesorii, trebuie spus ca la randul lor gentile office sunt de mai multe tipuri. Din acest punct de vedere este foarte important sa tii cont de anumite criterii in alegerea unei genti din categoria celor office.

Alege stilul potrivit pentru tine

In categoria gentilor office se regasesc mai multe stiluri. Astfel vorbim despre genti de birou in stil Satchel sau de bowling, geanta office cu maner dublu, dar si geanta de birou in stil Shopper. Oricare dintre aceste modele de genti office se potrivesc cu stilul formal pe care il presupune lucrul in cadrul unui birou. Insa pe de alta parte este foarte important sa alegi stilul care se potriveste cu personalitatea ta, dar si cu nevoile tale din perspectiva spatiului oferit de fiecare geanta in parte.

Gaseste culoarea potrivita pentru tine

La fel ca si in cazul altor genti, si in cazul celor office este foarte importanta culoarea gentii. Culoarea trebuie sa fie potrivita pentru personalitatea ta si pentru gusturile pe care le ai, dar in acelasi timp trebuie sa fie si o culoare care sa se asorteze cu tinuta vestimentara si cu alte accesorii. Nu in ultimul rand, culoarea unei genti office trebuie sa fie potrivita si pentru cadrul de cele mai multe ori formal pe care il propune activitatea in mediul office.

Marimea gentilor office

Un al doilea criteriu pe care trebuie neaparat sa il ai in vedere in alegerea unei genti din categoria celor office se refera la marimea acestora. Astfel, marimea gentilor trebuie sa fie suficient de mare pentru a oferi spatiul de care ai nevoie pentru a pastra la tine zi de zi toate lucrurile de care ai nevoie pentru o zi la birou sau in oras. Indiferent daca vorbim despre activitatea desfasurata intr-un singur birou sau daca ne referim la o persoana care face multe drumuri pentru intalniri cu clientii sau partenerii de afaceri, o geanta office trebuie sa ofere spatiul pentru a pune telefonul, agenda, trusa de machiaj, eventual tableta ori laptopul sau alte lucruri personale.

Forma unei genti office

Un alt element foarte semnificativ pentru orice doamna si domnisoara in alegerea unei genti se refera la forma acestui accesoriu. In categoria gentilor office poti opta pentru genti avand forme patrate, dreptunghiulare, triunghiulare sau chiar o structura de tip cilindru.Aceste forme sunt oricare dintre ele potrivite pentru mediul office prin faptul ca se incadreaza in peisajul cu linii geometrice si suprafete plane pe care il ofera in general birourile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *