Cum alegem un microfon spion?

Este aproape imposibil sa duci la bun sfarsit o misiune de supraveghere si de spionaj fara sa dispui de un material performant. De aceea, microfonul spion face parte din echipamentele indispensabile pentru spionii amatori sau profesionisti. Este vorba despre un dispozitiv ce are ca scop principal inregistrarea conversatiilor, in general fara ca persoanele urmarite sa isi dea seama de prezenta sa.

Pe piata, in magazinele fizice sau in magazinele online, vei gasi un numar mare de modele de microfoane spion. Acestea se declina in mai multe forme, cu performante si functionalitati diferite. Daca nu cunosti acest domeniu iti va fi destul de greu sa alegi un microfon spion care sa raspunda nevoilor si cerintelor tale. In cele ce urmeaza iti vom spune care sunt principalele criterii de care trebuie sa tii cont inainte de a cumpara un microfon spion.

Alege microfonul spion in functie de nevoile tale

Daca intentionezi sa efectuezi o supraveghere la distanta, atunci cel mai potrivit este microfonul spion GSM. Este un model usor de folosit de oricine, atat de amatori cat si de profesionisti. Acest model functioneaza datorita unei cartele SIM.

Citeste si: Microfoane Spion – Dispozitive De Interceptare Sunet De Inalta Calitate

Daca vrei sa efectuezi o inregistrare ramanand in apropiere de tinta ta atunci poti opta pentru un microfon spion care inregistreaza. Avantajul acestui model este acela ca se declina intr-un numar mare de variante, ceea ce garanteaza discretia. Exista spre exemplu modele care se prezinta sub forma unui stick USB sau sub forma unui stilou. Alege-l pe cel care corespunde cel mai bine mediului si locului in care va avea loc operatiunea de inregistrare.

Performante si functionalitati

Cu cat un aparat este mai performant sim ai bogat in functionalitati, cu atat vei fi mai multumit de utilizarea sa.

  • Poti, spre exemplu, opta pentru un microfon spion dotat cu un sistem GPS pentru a-ti facilita munca de spionaj.
  • Exista in egala masura microfoane spion care dispun de o capacitate de conectivitate. Aceste versiuni sunt practice mai ales daca ai nevoie de o capacitae mai mare de stocare deoarece permit salvarea direct online a inregistrarilor.
  • Tine cont si de formatul inregistrrii audio. Exista numeroase tipuri de fisiere, cel mai recomandat fiind cel MP3.
  • Daca vrei sa inregistrezi itntr-un mediu mai umed, sub dus spre exemlu, alege un microfon spion waterproof.
  • Exista si modele de microfoane spion care dispun de functia de detectare a vocii. Aceasta tehnologie este fara indoiala una din cele mai bune functionalitati propuse de un microfon spion. Folosind unul din aceste materiale nu va mai trebui sa astepti momentul potrivit pentru a porni aparatul deoarece va porni de unul singur la cel mai mic semnal sonor.

Capacitatea de stocare

Capacitatea de stocare a microfonului spion este importanta. De aceea, asigura-te de faptul ca alegi un aparat care dispune de o capacitate optima.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *