Cum alegi bateria pentru chiuveta din baie? 5 recomandari

O baie perfecta inseamna sa asiguri conlucrarea ideala intre aspectul ei ca ansamblu, stil si elementele de utilare. Este nevoie de asemenea sa alegi obiectele sanitare cu foarte mare grija, iar primul lucru pe care trebuie sa il iei in considerare este alegerea bateriei pentru chiuveta. Aceasta trebuie sa raspunda nevoilor tale de confort si sa iti ofere o functionalitate pe masura, asadar iata care sunt aspectele pe care trebuie sa le ai in vedere! 

Alege o baterie calitativa, care sa reziste in timp

Poate parea destul de greu sa alegi o baterie pentru chiuveta de la baie, insa specialistii recomanda sa folosesti un mic truc pentru a-ti usura munca. Conform acestora, cu cat o baterie este mai grea, cu atat componentele sale sunt mai calitative. Total justificat, este usor de intuit de ce ar trebui sa verifici bateriile in acest mod.

Materialele mai grele vor asigura o rezistenta mai mare la coroziune si uzura, in vreme ce materialele usoare (precum aluminiul) tind sa se deterioreze mai repede. Astfel, la MatHaus gasesti baterie pentru chiuveta din baie in functie de preferintele tale si de exigentele de calitate impuse.

Alege bateria in functie de materialul din care este fabricata aceasta

Materialul din care sunt realizate bateriile este deosebit de important deoarece vorbim despre instalatii de apa potabila. Este recomandat sa folosesti baterii din alama pentru a avea certitudinea ca proprietatile apei nu vor fi modificate.

Alama, cunoscuta si sub numele de cupru, este un material care nu permite proliferarea bacteriilor si a microbilor, ci inhiba dezvoltarea acestora. Instalatiile de cupru pot fi mai scumpe, insa in acelasi timp sunt si cele mai calitative, asadar verifica intotdeauna caracteristicile produsului inainte de a-l achizitiona.

Alege bateria in functie de tipul celorlalte baterii

Intr-o baie vei avea nevoie de mai multe baterii, in speta baterii pentru dus, cada si eventual pentru un lavoar suplimentar. Va trebui sa ai in vedere ca acestea sa fie asemanatoare, cel putin la nivel de culoare si stil, pentru ca ele sa infrumuseteze spatiul baii tale.

Alege bateria in functie de montaj

In general bateriile au acelasi sistem de montare, insa va trebui sa ai in vedere particularitatile speciale ale fiecarui produs. De asemenea, va trebui sa ai in vedere si distanta la care se monteaza chiuveta de la baie fata de restul obiectelor sanitare, pentru a putea face racordurile in mod corect, perfect operationale, astfel incat sa te poti bucura de confort.

Alege bateria in functie de buget

Bugetul este important, indiferent ce produs te gandesti sa achizitionezi. In cazul bateriilor este important ca pretul sa reflecte calitatea, asa ca aloca un buget suficient de mare in acest sens. Discuta cu un specialist in instalatii care sa te ajute sa alegi cu usurinta in functie de pret, deoarece acesta cunoaste cu siguranta produsele si stie ce anume s-ar potrivi cel mai bine in baia ta.

Bateria pentru chiuveta poate fi aleasa cel mai simplu dupa aspect insa iata ca exista si alte caracteristici la care ar trebuie sa fii atent atunci cand vine vorba despre aceasta. O baterie de baie inseamna mai mult decat un simplu produs estetic, este un produs care asigura functionalitatea si care ofera confort in timpul utilizarii.

Documenteaza-te inainte de a cumpara si acorda atentie detaliilor! Nu trebuie sa fii un profesionist pentru a face aceste lucruri, insa este necesar sa verifici oferta din marile magazine, pentru a fi sigur ca alegi ceea ce iti este necesar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *