Cum mi-am simplificat viata de zi cu zi

Un smart watch dispune de functii pe care un telefon nu le are, de aceea cumpararea unui astfel de ceas reprezinta o investitie potrivita. Tehnologia de care beneficiem in zilele noastre ne aduce numeroase dispozitive care ne ajuta prin simplificarea multor activitati din viata noastra. Asadar, ceasurile inteligente fac parte din aceasta categorie, venind cu multe beneficii. De aceea, la iuni.ro gasesti o gama variata de produse din care sa alegi un smart watch in concordanta cu preferintele tale.

Mai mult decat indicarea orei

Ceasurile sunt functionale si la moda, nefiind limitate la indicarea timpului. Odata cu avansarea tehnologiei si a aparitiei smartphone-urilor, ceasurile au avut o scadere a vanzarilor, deoarece telefoanele arata ora, dispun de alarma, calendar si multe alte optiuni. Astfel, tehnologia a venit cu o noua inovatie, creand smart watch-ul care prezinta caracteristici suplimentare.

Sincronizarea telefonului

In cazul in care ti-ai uitat telefonul acasa, acest lucru nu mai reprezinta o problema deoarece un smart watch iti permite sincronizarea telefonului cu ceasul, sau chiar cu alt dispozitiv, astfel incat sa nu pierzi niciun apel, mesaj sau alte notificari de pe telefon. Mai mult decat atat, poti sa deschizi aplicatiile de muzica fara sa fie nevoie de deblocarea ecranului. Asadar, un smart watch iti ofera posibilitatea de a ramane conectat oricand, oriunde.

Urmarirea activitatii fizice

Atunci cand dispui de un smart watch este mult mai usor sa iti atingi obiectivele de fitness, deoarece iti urmaresti activitatea zilnica cu ajutorul ceasului. Pe langa urmarirea pasilor, iti poti calcula aportul caloric si de asemenea sa tii un jurnal alimentar. Pe langa aceste functii, iti poti urmari si frecventa cardiaca pe toata durata purtarii ceasului. Iar atunci cand un smart watch sesizeaza perioade lungi fara activitate, te atentioneaza sa te deplasati, astfel incat sa iti imbunatatesi fluxul de sange si cresterea energiei prin miscare. Avand toate aceste informatii despre corpul tau, pe care le ofera ceasul inteligent, poti sa iti imbunatatesti sanatatea generala devenind cea mai buna versiune a ta.

Baterie de durata

O caracteristica importanta care face diferenta intre un smartphone si un smart watch este durata bateriei. Astfel, ceasul inteligent este capabil sa reziste cu o singura incarcare pana la 30 de zile. Asadar, atunci cand telefonul te lasa in momentele importante, smart watch-ul va salveaza.

Niciun apel pierdut

In cazul in care nu ai telefonul in apropierea ta si primesti un mesaj sau un apel, poti sa raspunzi folosindu-te de ceasul inteligent. Astfel, dupa ce iti sincronizezi ceasul cu telefonul poti prelua cu usurinta apeluri si mesaje.

Beneficiile prezentate reprezinta doar cateva dintre toate avantajele pe care le aduce un smart watch. Asadar, alege unul din magazinul online iuni.ro pentru a beneficia de toate acestea. Dipunem de o gama variata de produse si iti garantam ca iti vei gasi un smart watch exact pe gustul tau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *