Cum porti cizmele din piele ecologica

Cizmele din piele ecologica sunt o alegere foarte inspirata, atunci cand vrei sa adopti tinute moderne, care impun folosirea culorilor sau a imprimeurilor pe care nu le poti gasi la incaltamintea din piele naturala. In ciuda credintei populare, cizmele din piele ecologica sunt aproape la fel de rezistente ca si cele din piele naturala, doar ca ofera si un avantaj in plus: pretul lor este cu mult mai accesibil, lucru care te poate ajuta sa iti cumperi modelele dorite, fara a cheltui prea multi bani.

Cizmele din piele naturala sunt realizate astfel incat sa aiba o durabilitate foarte mare, insa, neajunsul lor este acela ca vei purta acelasi model ani de-a randul. Pe de alta parte, incaltarile din piele ecologica iti ofera posibilitatea de a te bucura de mai multe modele de cizme de dama, pe care le poti schimba, in fiecare an, in functie de tendintele modei. Iata cateva idei pe care sa te poti baza.

Cizme din piele ecologica intoarsa

Aceste cizme sunt pretentioase, in sensul ca nu sunt potrivite, in contextul umiditatii. Totusi, dincolo de acest inconvenient, te poti bucura de acest model de cizme in sezonul de toamna, atunci cand le poti pune in valoare folosind urmatoarele elemente:

Paltoane colorate

Paltoanele sunt, adesea, considerate ca fiind imaginea toamnei. Avand in vedere acest lucru, poti folosi cizmele din piele ecologica intoarsa pentru a pune in valoare tinutele cu paltoane in culori calde, de toamna, din materiale naturale. Lana, sprr exemplu, este un material calduros, care se potriveste foarte bine cu materialul care imita pielea intoarsa. 

Veste de piele intoarsa

Vestele de piele intoarsa, decorate cu blana sau nu, sunt foarte potrivite cizmelor din piele ecologica intoarsa. Materialele aparent similare vor crea o simetrie vizuala, lucru care se va dovedi o alegere perfecta, mai ales, pentru inceputul sezonului rece, atunci cand, inca, nu esti gata sa treci la paltoane si geci.

Cizmele din piele ecologica normala

In cazul acestor tipuri de cizme, panoplia de asortare este foarte ampla, deoarece, practic, le poti folosi exact ca in cazul cizmelor din piele naturala. In cazul acestor tipuri de cizme, poti folosi ca piese vestimentare, chiar, si elementele din piele naturala, precum gecile, paltoanele din piele si blana, sau chiar colantii si pantalonii din piele. 

Jeansi și jachete textile

Poti contura tinute speciale pe baza de jeansi si cizme din piele ecologica, mai ales, daca acestea au un model deosebit sau imprimeuri, ori, chiar, diferite aplicatii. Trebuie sa ai in vedere ca, daca jeansii nu acopera cizmele, aceste detalii trebuie lasate la vedere. Cea mai buna solutie, in acest caz, este sa alegi jeansi mulati si jachete parka, pentru a contura feminitatea tinutei. 

Rochii si cizme din piele ecologica

Rochiile au fost, dintotdeauna, o expresie a feminitatii, insa, atunci cand acestea sunt asociate cu o pereche de cizme din piele, deja, imaginea se apropie de perfectiune. Rochiile pot fi de orice tip, drepte sau mulate, din lana sau casmir, sau orice material doresti. Poti folosi si rochii cu imprimeuri, insa, in acest caz, cizmele trebuie sa fie simple. Sau, viceverisa. Rochii simple, cizmele, cu model.

Cizmele din piele ecologica sunt foarte utile fiindca aduc un suflu nou tinutelor dar si posibilitatea de a te bucura de mai multe modele in fiecare an, in functie de dorinte si tendinte. 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *