Cum te poate ajuta masajul anticelulitic sa scapi de celulita?

Pentru foarte multe persoane surplusul de strat adipos, celulita si vergeturile sunt probleme care contribuie la scaderea increderii de sine. Daca esti in cautarea celor mai eficiente solutii care sa te ajute sa scapi de problema celulitei, trebuie sa stii ca masajul anticelulitic poate fi o solutie eficienta in acest sens.Masajul anticelulitic este acel tip de masaj care isi propune imbunatatirea aspectului la nivelul pielii si remodelarea stratului adipos.

Acest masaj anticelulitic Pitesti isi propune sa micsoreze celulele de grasime si sa combata cat mai eficient aspectul de coaja de portocala al pielii in cazul persoanelor care au probleme cu celulita. Pentru eficienta rezultatelor masajului anticelulitic, este recomandat sa apelezi la personal calificat si instruit pentru efectuarea acestui tip de masaj.

Contributia masajului la eliminarea celulitei

Cauzele care duc la aparitia celulitei sunt diverse. De la factori genetici, la factori precum alimentatia si pana la factori precum un stil de viata sedentar, toti acestia pot cauza sau pot favoriza celulita. Fiind o problema inestetica, foarte multa lume cauta sa scape de celulita. Masajul anticelulitic contribuie la imbunatatirea aspectului pielii prin faptul ca se exercita o presiune la nivelul zonelor afectate de celulita.

Practicarea cu regularitate a masajului anticelulitic poate aduce rezultate satisfacatoare. Insa pentru a te bucura de rezultate pe termen lung si care sa fie cat mai rapid vizibile, masajul anticelulitic trebuie completat cu o alimentatie sanatoasa si cu un stil de viata care implica miscare fizica regulata. Toate acestea impreuna pot sustine diminuarea si chiar eliminarea celulitei. Un alt detaliu deloc de neglijat este faptul ca hidratarea trebuie sa fie una corespunzatoare pentru a scapa de aspectul inestetic al celulitei.

Daca iti doresti sa beneficiezi de rezultatele masajului anticelulitic, trebuie spus ca acest tip de masaj Pitesti poate fi oferit in cadrul unui salon de infrumusetare si de ingrijire corporala. Personalul calificat si cu experienta in astfel de proceduri este alegerea oportuna pentru a beneficia de rezultatele masajului anticelulitic. Miscarile masajului anticelulitic sunt relativ complexe si necesita cunoasterea in detaliu a anatomiei umane.

Presiunea exercitata pe durata masajului trebuie sa fie atent controlata pentru a fi eficienta, dar in acelasi timp pentru a nu produce durere sau efecte adverse. In cadrul unui salon de cosmetica atmosfera de intimitate si de relaxare vor contribui la sedinte de masaj anticelulitic care te vor convinge ca merita sa urmezi astfel de tratamente estetice.

Principalele tehnici folosite in masajul pentru combaterea celulitei

In cadrul masajului anticelulitic exista cateva tehnici folosite cel mai frecvent de catre terapeuti. Prima tehnica este frictiunea si vizeaza folosirea unor miscari foarte energice menite a stimula circulatia sanguina si limfa. Frictiunea este folosita frecvent in zona soldurilor. A doua tehnica este framantarea si implica miscari similare cu cele utilizate pentru framantarea aluatului.

O alta tehnica folosita in masajul anticelulitic este presiunea. Aceasta implica strangerea pumnului si efecturea unor rasuciri profunde de jos in sus prin mentinerea unei presiuni constante. Lovirea este o alta tehnica de masaj Pitesti pentru eliminarea celulitei aplicata prin loviri regulate si superficiale asupra zonelor cu celulita.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *