Cum vand Firma-fara active in cel mai scurt timp posibil?

Mediul de afaceri este un mediu foarte activ din punct de vedere al numarului de afaceri care isi schimba proprietarii. In fiecare zi antreprenorii vand sau cumpara afaceri motiv pentru care in tara noastra exista un mediu de afaceri foarte bine dezvoltat. Vanzarea unei afaceri poate fi un proces destul de lung motiv pentru care trebuie sa incepi procesul de vanzare cat mai devreme posibil pentru al putea incheia la timp. De ce se vand afacerile avand in vedere ca acestea deschid usa catre obtinerea independentei financiare?

Motive sunt destule, imposibilitatea de a mai putea continua in domeniul antreprenoriatului, dorinta de a schimba domeniul de activitate sau pur si simplu nevoia urgenta de bani sunt doar cateva dintre cele mai populare motive pentru care un antreprenor decide sa posteze un anunt cu titlul vand Firma – fara active.

Indiferent de motivul pentru care se doreste vanzarea unei afaceri exista anumiti pasi care trebuie parcursi pentru a putea finaliza un astfel de demers dar si pentru a putea obtine cel mai bun pret posibil. Pentru a veni in sprijinul antreprenorilor care doresc sa vanda afacerea pe care o detin in continuarea acestui articol voi prezenta care sunt principalii pasi care trebuie parcursi pentru a putea realiza o astfel de tranzactie.

Vanzarea unei afaceri este o decizie care trebuie analizata din toate punctele de vedere

Vanzarea unei afaceri este o decizie care trebuie analizata foarte bine pentru ca este o actiune care are un impact financiar asupra antreprenorului care decide sa vanda. Este adevarat ca impactul financiar pe termen scurt este in favoarea celui care vinde avand in vedere ca acesta va primi o suma de bani in schimbul vanzarii afacerii insa pe termen lung o astfel de decizie se poate dovedi gresita. Pentru ca decizia vanzarii afacerii sa nu fie regretata pe viitor este necesara realizarea unei analize foarte amanuntite pentru a putea stabili daca decizia de a vinde afacerea este o decizie inteleapta din toate punctele de vedere dar si pentru a putea stabili pretul corect al afacerii.

O astfel de analiza trebuie realizata de catre specialistii care se ocupa cu analizarea afacerilor. Pentru a putea vinde afacerea intr-un timp cat mai scurt este necesara postarea anunturilor in comunitatea antreprenorilor. In felul acesta anuntul va ajunge la un numar cat mai mare de persoane interesate sa cumpere afaceri.

O comunitate a antreprenorilor care este foarte bine dezvoltata este comunitatea existenta pe platforma de anunturi inafaceri.ro. Prin intermediul acestei platforme se tranzactioneaza repede si sigur afaceri si sunt promovate anunturi cu servicii oferite de catre diverse firme. Asadar, exista toate motivele pentru care antreprenorii sa acceseze aceasta platforma dedicata mediului de afaceri din tara noastra.

Atunci cand decizi sa vinzi afacerea pe care o detii, platforma inafaceri.ro vine in spijinul tau

Inafaceri.ro este o platforma creata din dorinta de a ajuta mediul de afaceri romanesc sa se dezvolte cat mai bine. Oricare antreprenor stie cat de important este sa beneficieze de sprijin in momentul in care doreste sa puna pe picioare o afacere sau doreste achizitionarea uneia.Pentru a putea lua cele mai bune decizii cu privire la viitorul antreprenorial, platforma inafaceri.ro pune la dispozitia antreprenorilor un mediu securizat in cadrul caruia pot realiza tranzactii sau pot promova serviciile pe care acestia le ofera.

De asemenea, in cadrul acestei platforme sunt postate cele mai noi si importante informatii care trebuie stiute in cazul in care se doreste obtinerea unei finantari nerambursabile sau rambursabile. Principalele aspecte care au facut ca platforma inafaceri.ro sa fie una dintre cele mai importante platforme destinate mediului de afaceri sunt urmatoarele:

  • In cadrul acestei platforme sunt postate doar anunturi si informatii serioase.
  • Numarul de persoane care acceseaza zilnic platforma este foarte mare ceea ce face ca informatiile postate in cadrul acesteia sa ajunga la un numar mare de antreprenori. Este un lucru imbucurator pentru antreprenorii care doresc sa vanda afacerea pe care o detin sau doresc sa promoveze cat mai bine serviciul sau produsul pe care il ofera.
  • Posibilitatea de a accesa fonduri europene sau guvernamentale. Pentru ca aceasta platforma are drept scop dezvoltarea mediului de afaceri romanesc, antreprenorii care acceseaza platforma vor afla primii care sunt pasii pe care trebuie sa ii parcurga pentru a putea intra in posesia unei finantari europene sau guvernamentale. Antreprenorii stiu cat de importanta este accesarea acestor fonduri motiv pentru care fac tot ceea ce este posibil pentru a putea contracta astfel de fonduri. Platforma inafaceri.ro vine in sprijinul tuturor antreprenorilor care doresc accesarea fondurilor europene/guvernamentale.
  • Disponibilitate non stop. Toate serviciile oferite de catre aceasta platforma pot fi contractate la orice ora din zi sau din noapte pentru ca aceasta functioneaza non stop.

Concluzii

Vanzarea unei afaceri este o decizie destul de greu de luat pentru ca o astfel de decizie te influenteaza din toate punctele de vedere. Cu toate ca nici un antreprenor nu doreste sa renunte la afacerea pe care a creat-o si a dezvoltat-o exista situatii in care vanzarea afacerii este o decizie buna din toate punctele de vedere. In cazul in care te afli intr-o astfel de situatie trebuie sa stii ca platforma inafaceri.ro este alaturi de tine si vine in ajutorul tau prin oferirea unui spatiu pentru postarea anuntului cu privire la vanzarea afacerii pe care o detii.

Numarul foarte mare de antreprenori sau persoane care doresc sa devina antreprenori care acceseaza aceasta platforma face ca afacerea pe care doresti sa o vinzi sa isi gaseasca cumparator foarte repede. Avand in vedere acest aspect dar si celelalte avantaje oferite, acceseaza aceasta platforma pentru a putea fi conectat la tot ceea ce este important in mediul de afaceri romanesc.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *