De ce sa iti faci blog pe o anumita nisa

Pentru ca blog-ingul in randul tinerilor a luat mare amploare acestia aleg sa se faca remarcati prin bloguri personale. Acestia scriu despre lucruri generaliste, si isi castiga traficul din google, ajungand la 100 – 200 de vizitatori zilnici. Blogul este mai degraba o unealta, si trebuie sa va folositi de acest lucru. Va ajuta foarte mult sa va castigati audienta si sa va faceti cunoscut pe scara larga.

Exista nenumarate motive, pentru care sa alegeti o nisa la deschiderea unui blog, pentru ca este important sa stiti in sfera carei activitati va integrati. Asadar alegeti subiectul despre care vreti sa vorbiti acolo si dezvaluiti idei si impresii, precum si va expuneti punctele de vedere pentru a deszbate anumite probleme. Avantajele blog-ului nisat sunt numeroase, si amintim cateva dintre ele:

-public fidel

Un blog generalist isi castiga traficul de pe google. Daca ai un blog nisat chiar daca publicul va acceseaza de pe google sunt profund interesati de domeniul pe care-l discuti. Acestia vor observa ca blogul tau discuta despre un anumit domeniu in acest fel puteti sa aveti cititori care va urmaresc in mod sigur si un public fidel mereu in crestere.Ei vor dori sa fie la curent cu noutatile de pe blog de aceea il vor accesa zi de zi.

-monetizare sigura

Daca pe un blog generalist monetizarea se face de obicei prin AdSense pe un blog nisat monetizarea se face direct in interiorul articolelor. Prin urmare daca ai un articol in care scrii despre pescuit, reclamele afisate contin link-uri care va directioneaza catre magazinele de undite. In acest fel cititorul citeste mesajul, si isi exprima interesul de a afla mai multe accesand site-ul respectiv.

-brandig personal

Daca scrieti pe un blog generalist oamenii te percep ca pe simplu blogger iar daca alegi sa iti faci un blog in care scrii despre un anumit domeniu lucururile stau cu totul diferit. Prin urmare daca ai un blog stabil cu un public mai mare atunci ai deja un plus si castigi teren in accel domeniu si de asemenea, vei avea si o influenta mare printre cei care va urmaresc.

-progres profesional

Asadar daca te-ai decis a iti faci un blog nisat este absolut necesar sa fii mereu la curent cu stirile, noutatile, sa stiti lucrurile de baza despre domeniul de activitate. Din moment ce sunteti cat mai bine informat veti oferi stiri senzationale care vor avea un impact pozitiv asupra cititorilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *