Dekoflex Ind Srl-partenerul tau in compartimentari de sticla

Dekoflex Ind Srl este firma care se remarca printr-un real potential atunci cand se vorbeste despre solutiile de compartimentari de sticla pentru diferite spatii. In acest fel, puteti delimita in mod eficient incaperile larg deschise oferind luminozitate si un aspect deosebit de atragator si, in acelasi timp, extrem de elegant.

Colaborand cu echipa de specialisti aveti la dispozitie nenumarate posibilitati de personalizare si confort in utilizare. In plus, peretii de sticla nu necesita intretinere speciala dat fiind faptul ca se igienizeaza extrem de usor. Accesand site-ul www.studio-vitralii.ro va veti covinge ca ati facut cea mai buna alegere.

Compartimentarile din sticla se realizeaza din sticla securizata, clara sau sablata in functie de preferintele proprii.De asemenea, se poate folosi si sticla vopsita, personalizand astfel spatiul si conferindu-i o nota de eleganta aparte.Folositi panouri de sticla de dimensiuni diferite  puteti realiza compartimentari din sticla cu profile speciale la care pot fi integrate usi batante sau glisante, in functie de nevoile fiecarui client in parte.

La nevoie, beneficiati de consultanta tehnica, pe toata durata proiectului, pentru a primi toate informatiile necesare. Folosindu-va de posibilitatea de compartimentare, puteti delimita atat spatiile comerciale cat si cele de birouri, hoteluri, locuinte, institutii publice dar si zonele rezidentiale.

Compartimentari de sticla- nenumarate beneficii

Avantajele acestor compartimentari de sticla sunt multiple, pentru ca va ofera vizibilitate si luminozitate marita fiind cel mai folosit sistem de delimitare la nivel global.Acum va puteti bucura de rezistenta acestor pereti de sticla care se incadreaza la cel mai bun raport calitate pret.

Sticla reprezinta cea mai buna varianta atunci cand este vorba despre portionarea eficienta a anumitor spatii. In comparatie cu peretii de caramida, sticla nu necesita sa fie zugravita si se intretine extrem de usor.In plus, confera un aspect estetic inedit si se remarca printr-un design aparte, de aceea reprezinta alegerea optima pentru orice tip de spatiu.

Compartimentari de sticla – cu stil si bun gust

In realizarea acestor compartimentari de sticla se folosesc materiale de cea mai buna calitate, obtinandu-se finisaje exceptionale, astfel incat rezultatul obtinut sa fie intocmai cel dorit de dumneavoastra.Peretii pentru compartimentari din sticla pot fi de diferite dimensiuni  si se pot folosi profile si accesorii diferite.

Nu mai stati pe ganduri si colaborati chiar acum cu o echipa de specialisti cu experienta pentru realizarea unor diversitati de lucrari de o calitate ireprosabila.Experienta bogata acumulata in decursul anilor de activitate i-a ajutat sa dobandeasca flexibilitate marita si un plus de profesionalism, oferind conditii deosebit de avantajoase pentru beneficiari, indiferent de complexitatea proiectelor.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *