Descopera suplimentul alimentar Air7 – vitamina plamanilor

Se spune ca aerul este indispensabil vietii. Si fara doar si poate ca asa si este.Insa pentru a ne bucura de aer avem nevoie de plamani sanatosi.Fiecare persoana respira zi si noapte, chiar daca de multe ori poate nu suntem constienti de acest lucru.

Iar sanatatea plamanilor este foarte importanta pentru a ne putea bucura de viata.In ultimele luni in  contextul epidemiologic actual importanta unor plamani sanatosi a fost foarte intens discutata si promovata atat in randul oameniilor de stiinta, cat si in randul mass-mediei.

Avand in vedere faptul ca organismul nostru este supus unui numar mare  de factori externi care pot afecta sanatatea organismului nostru si implicit sanatatea plamanilor, un supliment alimentar menit a sprijini sanatatea plamanilor este un mare avantaj. Un astfel de supliment alimentar este capsula Air7. Aceasta este si supranumita vitamina plamanilor prin prisma faptului ca ingredientele sale contribuie la sustinerea unui sistem respirator sanatos si la functionarea optima a plamanilor.

Ce contine capsula Air7?

Printre Ingredientele componente sunt si vitamine esentiale pentru sanatatea plamanilor, dar si pentru vitalitatea organismului uman. Astfel, printre ingredientele care se regasesc in suplimentul alimentar Air7 amintim vitamina C, vitamina E, Coenzima Q10, vitamina D, vitamina B6, vitamina A, Cordyceps si magneziu stearate. Cele mai mari concentratii le au ingrediente precum vitamina C, vitamina E, Coenzima Q10 si Cordyceps. Vitamina C intareste sistemul imunitar al organismului si are un aport semnificativ in functionarea optima a sistemului respirator.

De cealalta parte, vitamina E este un puternic antioxidant si contribuie la protejarea celulelor organismului in fata stresului oxidativ. Coenzima Q10 are un aport important in imbunatatirea lantului respirator mitocondrial, iar Cordyceps este printre cele mai cautate suplimente nutritive de catre sportivii de performanta pentru beneficiile aduse sistemului respirator. Toate aceste ingrediente fac din suplimentul alimentar Air7 cea mai buna alegere pentru sanatatea plamanilor si pentru a te bucura de un sistem respirator puternic.

Beneficiile aduse de suplimentul alimentar Air7

Pe baza acestor ingrediente care se regasesc in suplimentul alimentar Air7 fiecare persoana care alege sa foloseasca aceste vitamine pentru plamani se va bucura de o serie de beneficii. Un prim beneficiu se refera la protectia ridicata impotriva acelor afectiuni care pot slabi plamanii. Un al doilea beneficiu il reprezinta cresterea capacitatii pulmonare de a absorbi oxigen facilitand astfel oxigenarea intregului organism.

De asemenea, prin consumul capsulelor Air7 creste capacitatea pulmonara pe durata efortului fizic, crescand astfel si rezistenta organismului la oboseala fizica. Prin prisma ingredientelor regasite in suplimentul alimentar Air7 intreg sistemul imunitar este intarit si astfel plamanii pot lupta mai eficient in fata unor eventuale boli care pot afecta plamanii.

Daca toate aceste beneficii oferite de capsula Air7 te-au convins de faptul ca acest supliment alimentar poate sa contribuie la sanatatea sistemului respirator, atunci trebuie sa stii ca acum acest supliment alimentar este importat si in Romania. Toate informatiile cu privire la Air7 si la modalitatea prin care poti comanda acest supliment alimentar foarte apreciat la nivelul Uniunii Europene sunt disponibile pe website-ul air7.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *