Egregora – locul in care varstnicii isi pot recapata optimismul de viata

La varsta la care ajung slabiti de puteri si cu greu isi duc traiul de zi cu zi, batranii au nevoie de tot sprijinul, afectiunea si grija noastra. Mai mult decat atat, varsta inaintata nu aduce cu sine dorinta de izolare si de meditare profunda, ci cere compasiune, socializare si, mai ales, disponibilitatea celor care ii pot ingriji cu sufletul.

Astfel, caminul de batrani Egregora, situat in zona Pipera-Tunari, in apropiere de Zoo Baneasa este locul in care varstnicii pot sa isi duca anii batranete mult mai usor, sprijiniti fiind de o echipa de cadre medicale devotate, bine pregatita si gata oricand sa sara in ajutorul celor care se afla acum in imposibilitatea de a-si mai coordona corect sau eficient activitatile zilnice, atat cele de ordin personal, cat si social.

Egregora este un centru ingrijire batrani unde domina profesionalismul, empatia, priceperea si puterea de sacrificiu in numele binefacerii pentru cei care pot fi bunicii nostri sau persoane in varsta, dar apropiate noua. De asemenea, aici, in acest centru de ingrijire batrani domina o atmosfera calda, prietenoasa, locul in care toata lumea pare sa fie cu inima impacata, in ciuda faptului ca multi dintre oamenii care sunt acolo are in spate o poveste ce poate intrista.

La Egregora, oamenii se mentin bine si se fac bine, iar asta datorita faptului ca acest centru ingrijire batrani este un loc cu totul deosebit, ce pune la dispozitia persoanelor interesate de serviciile oferite de noi un mediu de viata foarte placut, primitor si, mai presus de toate, ce confera siguranta. Standardul de cazare al pacientilor nostri este echivalentul standardului hotelier de patru stele.

Printre cele mai importante activitati ale personalului medical din acest centru ingrijire batrani se numara asistenta si programele intensive de recuperare a afectiunilor si patologiilor specifice batranetii: Alzheimer, AVC, Parkinson, dementa, scleroze, traumatisme si alte altele. Recuperarea si vindecarea nu sunt singurele noastre teluri, pentru ca pe lista noastra de prioritati se afla si incurajarea activitatilor sociale, dar si reintegrarea. Asa cum am precizat si anterior, batranii au nevoie sa socializeze in permanenta, sa asculte si sa fie ascultati de catre ceilalti, indiferent daca vorbim despre membri ai familie, cadrele medicale si personalul ingrijitor de la Egregora sau persoanele care impart acelasi camin cu ei.

Unul din cele mai bune remedii pentru a-si recapata sanatatea psihica pentru un varstnic capacitatea si posibilitatea de a comunica cu cei din jur si de a se simti in siguranta. Ei, bine, noi, in acest centru de ingrijire batrani asta ne dorim sa facem, sa le oferim persoanelor dragi dumneavoastra si, in acelasi timp, noua o viata mai buna, o viata pe care sa nu o traiasca in sigurantate, sora fiindu-le boala si sentimentul de solitudine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *