Experienta mea cu un transfer aeroport catre Braila

Experienta mea cu un transfer aeroport catre Braila

Am ales sa merg cu o companie de transport aeroport pentru ca aveam un bilet de avion si nu aveam cu ce sa ajung in acea zi la aeroportul Henri Coanda. Planificasem sa merg cu masina mea dar fiind necesar sa ajung cu ea in service pentru anumite reparatii, am decis sa apelez la un astfel de transfer aeroport Braila pentru ca altfel ajungeam sa pierd biletul de avion, implicit si vacanta. Cum acest lucru nu doream sa patesc am apelat la AutoVip. Am selectat foarte usor cursa de care aveam nevoie si m-am prezentat in locul unde urma sa ma intalnesc. Am urcat in acel autovehicul unde am descoperit ca era un loc foarte mare de bagaje, dar am optat pentru un bagaj de o dimensiune medie. Ma asteptam sa fie un spatiu mai ingust unde sa nu intre atat de multe bagaje. 

Drumul a fost foarte placut si relaxant. Autovehiculul fiind dotat cu tehnologie de ultima generatie, avea aer conditionat pentru fiecare persoana. Toti clientii erau asezati pe scaune, nu era nimeni in picioare si acest aspect mi-a placut foarte mult. Datorita acestei metode autovehiculul era foarte aerisit. Si-a respectat ora la care a ajuns in aeroport, mai exact ora care era indicata pe site. Asta denota seriozitate, ceea ce este foarte important pentru astfel de transferuri. Am fost incantata cand am verificat pe site si am descoperit  ca mai au si un alt tip de cursa. O cursa vip in care esti doar tu cu soferul. Este mai costisitoare dar este potrivita pentru o persoana care isi doreste sa calatoreasca singura. 

Va puteti folosi de o astfel de cursa pentru a ajunge la aeroport

Va sugerez sa optati si pentru o atfel de cursa pentru ca ea este o optiune sigura si care va scuteste de a mai solicita ajutorul unor alte persoane. Va fi o placere sa mergeti cu un astfel de transport. Va asigur ca nu veti regreta alegerea facuta si cu siguranta veti mai opta pentru un astfel de transport catre aeroportul Henri Coanda. Se fac multe curse zilnic si veti putea sa o selectati pe cea mai potrivita pentru zborul pe care urmeaza sa il aveti. 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *