Fortuna – 5 sfaturi pentru a paria eficient

Fortuna se află în vârful topului caselor de pariuri online și este cea mai puternică casă de pariuri din Europa Centrală și de Est. Este o agenție preferată de toți pariorii profesioniști și oferă o gamă largă de sporturi și tipuri de pariuri numeroase. Pentru a paria cât mai eficient ți-am pregătit 5 sfaturi de care să ții cont când pariezi la Fortuna.

Bonusul de bun venit

Cel mai important avantaj pe care îl oferă Fortuna noilor clienți este bonusul de bun venit. Acesta trebuie luat în calcul neapărat pentru a profita la maxim de ce ți se oferă la Fortuna. La prima depunere pe care o efectuezi vei primi un bonus de 100% în limita a 500 RON. Pentru a transforma bonusul în bani reali trebuie să rulezi suma bonus de 6 ori pe bilete cu cote totale de minim 1.80. Bonusul se acordă în 2 jumătăți. După ce ai finalizat cerințele de rulaj pentru prima jumătate, trebuie să le finalizezi și pentru a doua jumătate pentru a beneficia de întregul bonus. Pe lângă bonusul de bun venit dupa ce ai încheiat procesul de creare cont fortuna, trebuie să profiți și de ofertele constante pe care această casa de pariuri le oferă. Ai cote mărite în fiecare zi la anumite evenimente, multiplicator de cotă, funcția Happy Hour care îți oferă șansa ca atunci când ai un bilet cu minim 3 evenimente pe o miză maximă de 100 RON să beneficiezi de câștiguri cu 30% mai mari.

Managementul banilor

Un aspect important care se aplică la orice casă de pariuri este gestionarea banilor. Trebuie să stabilești exact ce bani ai pentru cheltuielile importante și ce bani îți rămân pentru pariuri. Stabilește-ți o sumă pe care să o joci săptămânal sau lunar și pe care să nu o depășești niciodată. Trebuie să stabilești și câștigul dorit în urma unor analize realiste și să te oprești atunci când l-ai atins.

Folosește strategii

Cele mai multe șanse de câștig le ai atunci când folosești strategii de pariuri. Cele mai eficiente strategii sunt Martingale, sistemul Fibonacci sau d’Alembert. Analizează aceste 3 strategii și vezi care ți se potrivește pentru a juca cât mai eficient.

Pariurile

Când alegi să joci la Fortuna cea mai bună variantă este să joci pariuri single sau pariuri cât mai sigure. Pariază pe echipele favorite la care cunoști istoricul și evoluția și nu te lăsa dus de val de cotele mari de la pariurile multiple. Încearcă să obții cote mici și mai sigure pentru a avea un profit constant.

Funcția Lucky Looser

Folosește-te cât de des poți de funcția Lucky Looser de la Fortuna. Această funcție îți permite plasarea unui bilet de tip AKO cu minim 4 evenimente si o cotă totală de minim 100, iar dacă vei pierde biletul din cauza unei selecții necâștigătoare vei primi înapoi de 5 ori miza.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *