Incepe o noua viata cu implanturi dentare

Cu dinti frumosi in mod natural, pur si simplu te simti bine, pari simpatic, de succes si mai presus de toate, poti sa razi cat vrei si, de asemenea, sa-ti arati dintii. Dintii lipsa sau deteriorati, creaza un aspect neatragator. Nu este neobisnuit ca cei afectati sa se retraga din viata sociala si sa zambeasca putin pentru a nu experimenta jena.

Dintii inestetici nu trebuie expusi la vedere, deoarece ai putea fi criticat pentru asta. Oamenii care sufera de frica de dentist, amana adesea controalele stomatologice regulate si tratamentele stomatologice multi ani de zile.

Starea dintilor continua sa se deterioreze si nu este neobisnuit ca dintii sa se piarda. Daca mai mult de jumatate din dinti trebuie renovati, stomatologia vorbeste despre implanturi dentare complete sau partiale, atunci cand vine vorba de restabilirea functiilor de mestecat si vorbire.

Implanturi dentare – Avantaje

Implanturile dentare si-au dovedit valoarea odata cu trecerea timpului si inlocuiescdintii  pierduti intr-o maniera stabila. La Dental Elite, procedurile de implantologie urmeaza standarde stiintifice dovedite clinic. Implanturile dentare ofera urmatoarele avantaje: sunt foarte rezistente, confortabile la purtat, se tin ferm in maxilar si ofera o estetica remarcabila.

Protezele standard ofera o potrivire proasta, puncte de presiune, creaza probleme de vorbire si un gust perturbat. Acest lucru poate fi prevenit cu implanturi dentare. O conditie prealabila pentru inserarea unui implant, este un os maxilar suficient pentru ca asa-numita radacina a dintelui artificial sa aiba o prindere ferma.

Citeste si: 5 semne ca ai nevoie de un implant dentar

Asezata  intr-o pozitie definita anterior cu precizie, constructia castiga stabilitate, astfel incat o restaurare temporara fixa ​​poate fi uneori montata in aceeasi zi. Radacina dintelui artificial dureaza aproximativ trei pana la cinci luni pentru a fuziona complet cu osul maxilarului. Dupa aceasta perioada de vindecare, proteza finala este ajustata pentru o dentitie placuta din punct de vedere estetic.

Mentine-ti sanatatea orala cu implanturi dentare

Daca osul maxilarului nu este suficient de puternic pentru a fi plasate implanturile, acesta poate fi construit prin grefa osoasa. In cazul dintilor pierduti, implanturile dentare preiau functia radacinilor dentare.

In plus, implanturile ajuta la mentinerea starii sanatoase a osului maxilarului. Daca un dinte lipseste o perioada lunga de timp, osul maxilarului este degradat, deoarece nu mai trebuie sa tina o radacina a dintelui si lipseste sarcina de mestecat corespunzatoare. In consecinta, este recomandabil sa inchizi din timp golul cu o proteza adecvata.

Daca materialul osos este suficient, se recomanda un implant de lunga durata ca proteza. Daca osul s-a retras deja, implantul nu poate tine si este necesara cresterea osoasa. Cu siguranta te vei intreba cat costa un implant dentar.

Costul unui implant dentar trebuie calculat individual, deoarece depinde de mai multi factori. Numarul si materialul implanturilor, precum si dificultatea tratamentului, determina pretul implanturilor dentare. Inainte de inceperea tratamentului, se creaza un plan personal de tratament si de cost, in care ti se explica pasii individuali ai procesului, iar costurile sunt transparente.

Numarul de implanturi depinde de numarul de dinti lipsa, iar durata procedurii chirurgicale depinde de cate implanturi trebuie introduse. In cazul dintilor pierduti, implanturile dentare preiau functia radacinilor dentare. In plus, implanturile ajuta la mentinerea starii sanatoase a osului maxilarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *