Instructorultau.ro – cea mai buna optiune pe care o ai daca vrei sa devii sofer profesionist in Brasov

Daca vrei sa devii sofer profesionist, primul pas pe care trebuie sa il faci este sa urmezi cursurile unei scoli de soferi categoria C. Pentru a putea urma aceste cursuri trebuie sa bifezi o serie de criterii si sa respecti niste reguli:

  • Trebuie sa ai minim 21 de ani la data in care sustii examenul;
  • Trebuie sa detii permisul categoria B;
  • Trebuie sa fii apt, atat din punct psihologic, cat si din puncty de vedere psihic.

Daca toate criteriile sunt bifate, poti incepe pregatirea, care consta implica 6 saptamani de pregatire teoretica si practica.

Nu este suficient sa faci scoala de soferi categoria C pentru a te vedea cu permisul in buzunar. Este foarte important sa alegi o scoala de soferi buna, cu o rata cat mai mare de promovabilitate. Instructorultau.ro este una dintre cele mai bune optiuni pe care le ai daca esti din Brasov.

De ce sa alegi Instructorultau.ro pentru a face scoala de soferi categoria C Brasov

  • Pentru ca iti ofera sansa de a face scoala pe un camion nou, produs de Volvo. Volvo F440 este un camion puternic ( 440 CP), care se remarca printr-o transmisie automata si o constructie robusta. Este un camion potrivit pentru incepatori, care nu va pune niciun fel de problema tehnica si te va ajuta sa pui bazele unor obiceiuri sanatoase in spatele volanului.
  • Pentru ca ai acces la instructori foarte bine pregatiti, care isi ajuta elevii sa promoveze. O foarte mare responsabilitate in rata de promovabilitate o au instructorii. Acestia trebuie sa stie ce sa te invete, in asa fel incat examenul sa fie cat mai usor;
  • Pentru ca platesti un pret mic. Pretul platit pentru scoala de soferi categoria C la Instructorultau.ro este unul destul de mic si este cat se poate de justificat. Acesta include pregatirea teoretica, pregatirea practica, combustibilul si ajutor din partea scolii de soferi privind actele. Ocazional, te poti bucura de diverse reduceri de pret.

Care sunt avantajele pe care le ai daca detii un permis de conducere categoria C?

Cel mai mare avantaj este faptul ca poti sa te angajezi la foarte multe firme, atat din Romania cat si din strainatate. Soferii de camioane sunt extrem de cautati, pe masura ce transportul rutier se dezvolta, devenind principala forma de mutare a marfurilor dintr-o parte in alta.

Pe lista avantajelor intra si remuneratia, care de cele mai multe ori este peste medie, precum si faptul ca poti sa calatoresti peste tot prin lume, descoperind locuri noi si frumoase.

Evident, meseria de sofer de camion implica si provocari, nefiind usoara. Daca esti pasionat de condus insa, vei putea trece su usurinta peste aceste provocari si iti vei forma o rutina in spatele volanului, care te va face sa te simti excelent.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *