iPhone second-hand: merita sau nu achizitia?

iPhone este un telefon sofisticat si este considerat drept unul din cele mai bune smartphone-uri din lume. Reprezinta 21,3% din piata mondiala si atrage mii de cumparatori in fiecare an.

Merita sau nu sa cumperi un iPhone second-hand?

Datorita unor versiuni imbunatatite care promit o multitudine de functionalitati precum baterii mai puternice si aparate foto premium, telefoanele iPhone sunt din ce in ce mai cautate si mai populare in intreaga lume.

Cu toate acestea, pretul telefoanelor iPhone este destul de ridicat si din acest motiv din ce in ce mai multe persoane aleg sa cumpere un iPhone second-hand. Cum functioneaza acestea din urma? Numeroase sunt persoanele care se intreaba daca merita sau nu sa achizitioneze telefoane iPhone second-hand.

Un iPhone second-hand este un telefon care a fost deja folosit, drept urmare, a apartinut cel putin unui utilizator. Este pus la vanzare de o persoana fizica sau de un specialist in vanzarea de telefoane mobile.

Acesta din urma va verifica starea de functionare generala a aparatului si va realiza controlul tehnic si estetic pentru a detecta cele mai mici defecte ale telefonului, va inlocui piesele daca este necesar, inclusiv ecranul acestuia, bateria sau chiar aparatul foto.

La intrebarea: merita sau nu sa cumperi un iPhone second-hand raspunsul nostru este Da. Da, deoarece an de an Apple vine cu imbunatatiri, chiar daca minore, pentru telefoanele lansate pe piata, astfel incat modelele noi vor fi mereu putin mai rapide decat un model mai vechi insa aceasta diferenta nu este mereu perceptibila. De aceea, este bine sa te orientezi spre achizitia unui model de iPhone second-hand.

Citeste si: Ce Caracteristici Are Telefonul IPhone 7 Si De Ce Este Inca Atat De Popular?

Daca alegi sa cumperi un iPhone second-hand vei reusi sa economisesti o suma considerabila de bani. Poti gasi un model desul de recent de iPhone la un pret mult mai mic decat in magazine. Cu alte cuvinte, vei avea un aparat de calitate la un pret cat se poate de rezonabil.

Daca pentru tine pretul este important dar doresti sa ai neaparat un telefon din gama Apple, atunci varianta second-and este cea mai potrivita solutie pentru tine. Din punct de vedere functional si al aspectului vizual, un iPhone second-hand este mai mult decat perfect. In plus, daca alegi sa il cumperi dintr-un magazin de specialitate ai ocazia de a benefiica de garantie extinsa.

Aceste telefoane mobile, chiar si sub forma solutiilor second hand, prezinta inca un avantaj deloc de neglijat – chiar daca sunt second-hand, sunt incluse intr-un sistem corporativ, care furnizeaza functii unice doar posesorilor acestor tipuri de dispozitive.

Pentru a profita si tu de un iPhone second-hand alege un magazin online de specialitate.Per asamblu, un iPhone second-hand nu este o idee rea daca ai nevoie de un telefon la un pret abordabil.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *