Magazinul piscine-concept.ro iti ofera tot ce ai nevoie pentru piscina ta!

Exista un magazin care se numeste piscine-concept.ro si ofera absolut tot ce ar avea nevoie proprietarul unei piscine, de la filtre, solutii pentru curatare si accesorii, piscine-concept.ro ofera preturi avantajoase si produse de calitate superioara.O piscina este o investitie. Si, ca orice investitie, doriti sa o mentineti functionala cat mai mult posibil.

Nu ti-ai lasa masina sa plece fara schimb de ulei. Renuntarea la intretinerea piscinei poate fi la fel de daunatoare.Cu putine cunostinte si cateva lucruri pe care trebuie sa le achizitionati, cenu sunt foarte scumpe, va puteti mentine piscina curata si functionala timp de multi ani. Daca nu aveti timp sa o pastrati curata, este important sa angajati un agent de curatare fiabil pentru piscina care sa o faca pentru voi, deoarece intretinerea piscinei este importanta.

Detinerea unei piscine poate fi foarte distractiv. Intr-o zi fierbinte de vara, nu este nimic mai relaxant decat o baie racoroasa in piscina.O piscina este, de asemenea, un loc de adunare. Este un loc minunat pentru a avea o petrecere. Va puteti invita prietenii sau puteti invita intregul cartier. Multi dintre noi avem amintiri placute despre inotul in copilarie din fiecare vara. Daca sunteti mandru proprietar al propriei piscine, este posibil sa va ajute la construirea acelor amintiri de durata pentru urmatoarea generatie de inotatori dornici.

Dar, la fel ca majoritatea lucrurilor distractive din viata, distractia presupune un pic de munca. Curatarea piscinei nu trebuie sa fie o corvoada oribila, inseamna a va petrece foarte putin timp aproape in fiecare zi pentru a face un pic de intretinere. Daca tineti pasul cu intretinerea bazinului in mod regulat, nu ar trebui sa intampinati prea multe probleme. O piscina bine intretinuta poate rezista ani de zile doar cu reparatii minore.

Dar daca abandonati programul de intretinere  sau amanati curatarea piscinei pentru o vreme, puteti avea probleme. O piscina poate fi un teren de reproducere pentru alge, bug-uri si animale mici. Daca incetati sa va intretineti piscina, veti descoperi rapid ca piscina s-a transformat intr-o laguna. Dupa ce ati ajuns atat de departe, poate fi costisitor si consumator de timp sa rezolvati problema.

Un alt motiv pentru a va mentine piscina este pentru longevitatea piscinei in sine. Daca abandonati intretinerea si nu aveti grija de piscina , ati putea reduce durata la jumatate sau chiar la un sfert din durata de viata asteptata.Diferite parti ale piscinei  necesita cantitati diferite de ingrijire. Iata o schita a unor tipuri comune de intretinere a piscinei si de ce sunt atat de importante pentru sanatatea si longevitatea piscinei voastre:

Echilibrul apei

Aceasta poate fi cea mai confuza parte a intretinerii piscinei pentru proprietarul mediu. Apa dintr-o piscina trebuie sa mentina un echilibru constant de substante chimice pentru a mentine apa curata si sigura pentru a inota. Nu trebuie sa fiti chimist pentru a o face singur, ci cumparand un kit de testare a apei de calitate si invatand cum sa-l folositi este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le puteti face pentru piscina. Toata lumea este familiarizata cu clorul dintr-o piscina. Pastreaza apa curata, sigura si limpede. PH-ul dezechilibrat este ceea ce va va rani ochii daca ii deschideti sub apa prea mult timp. Si este ceea ce ti-a facut parul casant, dupa o vara intreaga in piscina.

Dar clorul este doar una dintre substantele chimice de care va trebui sa tineti cont pentru a va mentine apa echilibrata. Cea mai importanta sarcina de echilibrare este de a pastra ca un echilibru neutru al pH-ului sau ceva cat mai apropiat. In mod ideal, un nivel de pH de 7,4 ar trebui sa fie intr-un bazin sau piscina, deoarece acesta este pH-ul ochilor si al membranelor mucoase. La acel nivel de pH, nu veti simti aproape nici o iritatie din cauza statului in piscina.

Mentinerea unui pH constant este un act de echilibrare intre o serie de substante chimice diferite, precum si efectele naturii si ale vremii. Lumina directa a soarelui poate provoca disiparea clorului mai rapid, necesitand tratamente mai regulate cu clorul. Daca ploua, pH-ul piscinei  ar putea scadea (datorita aciditatii in cele mai multe ploi de azi). Reactiile diferitelor substante chimice din apa, din captuseala piscinei si din substantele chimice pe care le adaugati in apa pot afecta pH-ul.

Pe langa mentinerea apei curate si echilibrate, exista o multime de piese de hardware si masini care necesita mai mult sau mai putin intretinere pentru a se asigura ca functioneaza si dureaza cat mai mult posibil. La fel ca orice dispozitiv mecanic, echipamentele pentru piscina sufera o varietate de solicitari si vor trebui in cele din urma sa fie reparate sau inlocuite. Dar puteti prelungi durata de viata utila a echipamentului  doar efectuand o intretinere regulata, inainte sa devina o problema.

Filtrul  pentru piscine este una dintre cele mai importante piese de echipament pentru piscina. Va ajuta sa pastrati apa din piscina curata si fara resturi si particule mici.Dar este important sa pastrati filtrul si toate partile conectate in stare buna de functionare. In caz contrar, calitatea apei  poate suferi si ati putea fi afectat de daune mai extinse si mai scumpe.O parte importanta a mentinerii filtrului functional este eliminarea resturilor mari.Filtrul pentru piscina este destinat sa se ocupe de articole mici, nu de resturi mari, cum ar fi frunzele si ramurile cazute.

Faceti-va un obicei zilnic in a petrece cateva minute degresand piscina pentru resturi mari. O alta optiune este un skimmer automat, desi aceasta necesita o anumita intretinere. Asigurati-va ca cosul filtrului functioneaza pentru a pastra obiectul mai mare din filtrul.  Asigurati-va intotdeauna ca si pompa de pe filtru functioneaza.  Magazinul piscine-concept.ro ofera tot ce au nevoie clientii pentru o piscina curata!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *