Malco ATP-Partener de incredere pentru sisteme de avertizare luminoasa si acustica

De mai bine de 13 ani societatea comericala Malco Auto Truck Parts depune eforturi pentru a oferi o gama diversificata de sisteme de avertizare luminoasa si acustica pentru toate domeniile de activitate care necesita astfel de sisteme.Prin urmare, daca domeniul tau de activitate presupune utilizarea de girofaruri tot ceea ce trebuie sa faci este sa analizezi oferta de astfel de sisteme de avertizare luminoasa pe care o poti gasi la Malco ATP.

Girofaruri pentru toate tipurile de masini si utilaje

Utilizarea de girofaruri se face respectand normele legale in vigoare referitoare la astfel de sisteme de avertizare luminoasa. La Malco ATP poti gasi numeroase modele de girofaruri pentru masinile de interventie in cazuri de urgente precum masinile de politie, masinile de ambulanta sau masinile celor de la ISU.

De asemenea, in oferta Malco ATP exista modele de astfel de sisteme de avertizarea luminoasa care pot fi utilizate in alte domenii de activitate precum masinile folosite de firmele de salubritate, masinile utilizate in domeniul industrial sau masinile si utilajele folosite de catre firmele de tractari auto.

Mai mult decat atat, daca ai nevoie de girofaruri pentru domeniul aviatiei, astfel de sisteme de avertizare luminoasa pot fi gasite de asemenea in oferta noastra. Pentru a avea imaginea de ansamblu asupra acestor modele de girofaruri nu iti ramane decat sa accesezi site-ul celor de la Malco ATP la adresa www.malco.ro.

Tipuri de girofaruri si producatori de top

Pe langa gama diversificata de domenii de activitate unde pot fi utilizate girofarurile din oferta celor de la Malco ATP, trebuie spus ca aici poti gasi si foarte multe tipuri de astfel de sisteme de avertizare luminoasa, dar si foarte multi producatori de top in acest domeniu.Din punct de vedere al tipurilor de girofaruri in oferta Malco ATP poti gasi astfel de sisteme de averitzare luminoasa industriale, cu sistem rotator, de tip static flash, cu LED, dar si girofar de tip xenon.

Mergand mai departe, avem in functie de modul de prindere pe diversele masini si utilaje girofaruri care au un sistem de prindere cu 3 bolturi, montare pe baza de magnet sau montarea pe masini cu ajutorul unui singur pol.Din punct de vedere al culorilor, poti gasi culori precum alb,albastru,rosu si portocaliu.Toate aceste girofaruri pe care le regasesti in oferta de la Malco ATP sunt ale unor brand-uri de renume international in acest domeniu, iar aici putem aminti Delta Design, Britax si Vision Alert.

La Malco ATP ne propunem mereu sa stabilim colaborari pe termen lung si de succes pentru oricare client care alege sa ne acorde incredere atunci cand vine vorba despre sisteme de avertizare luminoasa si acustica.

Prin faptul ca avem grija sa comercializam girofaruri ale unor producatori de top ne asiguram ca oferim calitate superioara pentru orice produs.In plus, la Malco ATP orice client poate beneficia de consultanta de specialitate in gasirea celor mai potrivite produse pentru domeniul lui de activitate, consultanta oferita de personalul nostru specializat in astfel de produse.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *