Pasi in alegerea unui server dedicat

Vrei sa iti dezvolti afacerea tot mai mult in mediul online si inca nu stii exact cum sa faci acest lucru pentru a te asigura de faptul ca site-ul companiei va functiona in parametrii optimi chiar si la trafic mare? Ei bine, poti opta pentru alegerea unui server dedicat. Aceste servere dedicate sunt acele servere care gazduiesc site-ul companiei tale in exclusivitate, fara a gazdui in acelasi timp si alte pagini web.

Prin urmare, te bucuri in totalitate de puterea acestor servere dedicate, fara a imparti cu nimeni functionalitatile unor astfel de servere.Mai mult decat atat, prin faptul ca esti unic utilizator al unui astfel de server dedicat vei avea flexibilitatea de a face orice modificari doresti si de a configura serverul dupa bunul plac.

Daca aceste aspecte sunt suficiente pentru a te convinge sa alegi un astfel de server dedicat, atunci trebuie sa stii care sunt detaliile de care sa tii cont in alegerea celei mai bune variante de astfel de server. Pentru a gasi cel mai potrivit server dedicat pentru gazduirea site-ului companiei tale, iti recomandam sa ai in vedere pasii urmatori:

Sistemul de operare

In momentul in care te gandesti sa iti configurezi infrastructura IT a companiei tale trebuie sa te gandesti la ce sistem de operare urmeaza sa ruleze pe server-ul care iti va gazdui site-ul. Fie ca alegi Linux, fie ca optezi pentru Windows, trebuie sa stii dinainte care este sistemul de operare pentru care vrei sa configurezi server-ul.

Capacitatea de stocare a datelor

Orice server beneficiaza de o anumita capacitate pentru a stoca datele dorite pe acesta. Prin urmare, atunci cand te gandesti ca aceste servere dedicate sunt varianta optima pentru site-ul afacerii tale, atunci trebuie sa ai in vedere care sa fie capacitatea de stocare a datelor. Pentru ca de capacitatea acestor servere dedicate depind performantele paginii web a companiei, trebuie sa se tina cont de aplicatiile care urmeaza sa fie instalate pe respectivele servere dedicate.

Adaptarea server-ului la traficul lunar

Traficul lunar al paginii web trebuie sa fie un alt aspect de avut in vedere atunci cand esti interesat de un server dedicat. In functie de numarul de accesari ale site-ului trebuie sa alegi astfel de servere dedicate care sa ofere performante si in cazul unui trafic foarte mare.

Propriul departament IT sau firma de consultanta IT?

Atunci cand vorbim despre servere dedicate configurarea acestora si mentenanta sunt aspecte esentiale pentru ca paginia web a companiei sa ruleze eficient. Prin urmare, daca nu beneficiezi de un departament propriu de IT, angajarea unei firme de consultanta in domeniul IT este absolut necesara.

O astfel de firma de servicii in consultanta IT este www.itexchange.eu.La ITEXCHANGE CONSULTING poti inchiria diferite servere dedicate, in functie de complexitatea operatiunilor ce urmeaza a fi derulate pe pagina web a companiei.

ITEXCHANGE CONSULTING este o firma care beneficiaza de cei mai buni specialisti in domeniul IT si care ofera ultimele inovatii in materie de servere dedicate pentru a asigura orice afacere de performante la cele mai inalte standarde in gazduirea site-urilor. Prin urmare, daca ai nevoie de servere dedicate nu ezita sa apelezi la ITEXCHANGE CONSULTING.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *