Profesionalism si experienta in consultanta PSI

Activitatea de informare si educare a tuturor angajatilor din cadrul oricarei institutii sau firme cu privire la prevenirea si stingerea incendiilor este un pas esential atat pentru respectarea normelor legislative cu privire la securitatea la incendii, cat si pentru siguranta tuturor celor implicati in respectivele institutii sau firme.

Importanta serviciilor de consultanta PSI

Riscul la incendiu este prezent in orice spatiu si tocmai de aceea instruirea tuturor angajatilor cu privire la respectarea normelor de prevenire si stingere a incendiilor (PSI) este obligatorie.Doar in acest mod riscul de accidente si de pagube materiale sau chiar pierderi de vieti omenesti ca urmare a unor incendii scade.

De asemenea, pentru functionarea oricarei activitati conform normelor legale in vigoare este necesara obtinerea unor avize referitoare la securitatea la incendii. Pentru a obtine aceste avize cat mai usor si in cel mai rapid timp, dar si pentru instruirea angajatilor in ceea ce inseamna normele de prevenire si stingere a incendiilor este recomandat sa apelezi la specialistii in consultanta PSI Iasi de la Beta Proiect.

Ce servicii gasesti la Beta Proiect in domeniul PSI?

Avand in vedere importanta serviciilor de consultanta in prevenirea si stingerea incendiilor, la Beta Proiect oferim o paleta diversificata de astfel de servicii de consultanta PSI Iasi.Astfel, ne ocupam de organizarea planurilor pentru prevenirea si stingerea incendiilor, intocmim documentele tehnice care sunt specifice activitatilor de prevenire si interventie in caz de incendiu,identificam si evaluam riscul la incendiu,elaboram planurile anuale de instruire a incendiilor, oferim asistenta tehnica de specialitate si oferim consultanta de specialitate pentru obtinerea tuturor avizelor si autorizatiilor de functionare care sunt legate de riscul la incendiu.Pentru toate serviciile pe care le oferim la Beta Proiect in materie de consultanta PSI Iasi te invitam pe site-ul nostru la www.betaproiect.ro.

Satisfactia clientilor este pe primul loc

Atunci cand apelezi la serviciile celor de la Beta Proiect beneficiezi de o vasta experienta si cel mai ridicat nivel de profesionalism in tot ceea ce inseamna consultanta in securitatea la incendii. Tocmai pentru ca ne dorim sa oferim promptitudine si seriozitate pentru orice proiect,la Beta Proiect intreg personalul este foarte bine pregatit in tot ceea ce inseamna prevenirea si stingerea incendiilor, dar si respectarea normelor in vigoare.

Este cunoscut faptul ca legislatia din domeniul PSI se poate schimba destul de frecvent si de foarte multe ori institutiile sau agentii economici intampina dificultati in a se alinia modificarilor legislative in domeniu.Aici intervin specialistii in consultanta PSI Iasi de la Beta Proiect pentru a te ajuta atat cu instruirea angajatilor, cat si cu obtinerea de autorizatii in domeniul PSI.

Daca pana acum investeai foarte mult timp si energie in a gasi cele mai eficiente solutii in respectarea normelor PSI sau in obtinerea de avize si autorizatii in acest domeniu, de acum inainte poti apela cu incredere la specialistii de la Beta Proiect. Oferim o gama diversificata de servicii de consultanta PSI Iasi la cel mai ridicat nivel de profesionalism. Nu lasa la voia intamplarii organizarea securitatii la incendiu in domeniul tau de activitate si alege sa ai un partener de incredere in domeniul PSI

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *