Rectiile adverse ale pierderii dintilor-tot ce trebuie sa stii

Pierderea unuia sau mai multor dinti duce adesea la scaderea stimei de sine, la acele momente neplacute in care incerci sa zambesti cat mai subtil. Sa nu mai vorbim ca aceasta problema iti poate afecta si ceilalti dinti, dar si maxilarul, muschii mimicii si chiar articulatia temporo-mandibulara.

Ce se intampla daca neglijezi pierderea dintilor?

Daca nu actionezi rapid, respectiv nu inlocuiesti dintele pierdut cat mai repede posibil, te vei confrunta cu o multime de probleme. Totul incepe de la ingreunarea procesului de masticatie. De ce? Pentru ca locurile goale de pe gingie, lipsite de dinti, nu vor mai participa in niciun fel la procesul de masticatie – procesul in sine fiind realizat doar de ceilalti dinti.

In aceeasi ordine de idei, si ceilalti dinti vor fi afectati de absenta altora, ceea ce duce la o tocire patologica din cauza masticatiei incorecte. Totodata, cei sanatosi vor avea tendinta sa se deplaseze in locuri libere, asa ca s-ar putea sa te trezesti cu distante anormale intre dinti. Acestea sunt doar o mica parte din problemele cu care te confrunti daca nu iei masuri la timp, mai exact nu tratezi cu seriozitate pierderea dintilor.

Unde poti beneficia de implant dentar intr-o singura zi?

Timpul este dusmanul nostru in ziua de astazi, dar serviciile de inlocuire a dintilor lipsa cu implanturi dentare trebuie trecute pe lista prioritatilor in acest caz. Daca vrei sa iti recapeti zambetul, iar procesul de masticatie sa fie optim pentru a evita problemele gastrice, am o recomandare pentru tine si anume Dental Premier – clinica stomatologica care ofera servicii de nota 10!

De ce iti fac aceasta recomandare?Ei bine, medicii chirurgic si implantologi de la aceasta clinica detin Certificatul de Excelenta Fast & Fixed by Bredent, iar clinica detine Certificatul de Excelenta Dentsply Sirona, deci calitatea serviciilor prestate este fara cusur. Totodata, acestia nu se opresc aici – constant participa la congrese, simpozioane, workshop-uri, dar si cursuri internationale pentru a tine pasul cu tehnologia in continua dezvoltare si in ceea ce priveste domeniul lor de activitate.

Implantul detar intr-o zi se desfasoara in 3 etape si anume etapa de pregatire, etapa chirurgicala si cea protetica. Prima sa refera la o serie de investigatii pe care trebuie sa le faci pentru a vedea cum vor descurge lucrurile in cele ce urmeaza.

Cea de-a doua etapa privesc operatia chirurgicala de inserare a implantului si lucrarea fixa provizorie. Implantul trebuie sa se osteointegreze, asa ca va trebui sa astepti intre 2 si 6 luni pana la urmatoarea etapa, si anume, lucrarea finala – fixarea dintelui prin cimentare sau insurubare.Te invit acum sa accesezi dentalpremier.ro pentru o programare imediata si pentru a beneficia de un implant dental profesionist in doar o zi!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *