Romania obtine o noua victorie la campionatul mondial de tenis de masa

Romania, clasata pe locul 7 mondial, a reusit sa invinga echipa din Singapore, clasata pe locul 10 mondial, cu un scor de 3-1. Tricolorele si-au consolidat astfel pozitia de lider in grupa 7 a competitiei.

Dominare romaneasca in meciul cu Singapore

Intr-un duel plin de intensitate, Romania a reusit sa se impuna in fata echipei din Singapore cu un scor solid de 3-1. Iata rezultatele pe puncte:

Bernadette Szocs a deschis seria de meciuri cu o victorie zdrobitoare, castigand cu 3-0 impotriva lui Jingyi Zhou.
Elizabeta Samara a avut un meci mai dificil, in care a cedat in fata lui Jian Zeng cu scorul de 1-3.
Adina Diaconu a revenit puternic, obtinand o victorie impresionanta cu 3-0 impotriva lui Lin Qian Ser.
Bernadette Szocs a confirmat din nou superioritatea echipei romanesti, invingand-o pe Jian Zeng cu un rezultat clar de 3-0.

Lotul feminin al Romaniei

Echipa feminina a Romaniei este alcatuita din jucatoarele Bernadette Szocs, Elizabeta Samara, Andreea Dragoman, Adina Diaconu, Elena Zaharia, sub indrumarea antrenorilor Viorel Filimon si Mihaela Steff, alaturi de kinetoterapeutul Petrut Ghita.

Campionatul Mondial de tenis de masa

Evenimentul are loc in Busan, Coreea de Sud, in perioada 16-25 februarie. Acest campionat este un criteriu de calificare pentru Jocurile Olimpice de la Paris din 2024, iar primele opt echipe clasate vor obtine calificarea directa.

In faza initiala a competitiei, echipa clasata pe primul loc in grupa se va califica direct in primii 16. Echipele clasate pe locurile 2 si 3 din fiecare grupa vor intra in primii 32 si vor continua lupta pentru calificare.

Romania isi propune sa isi imbunatateasca performantele de la ultimele doua editii ale Campionatului Mondial, cand echipa feminina a obtinut locul cinci.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *