Secretele unei mutari eficiente in Bucuresti

Ai gasit o locuinta mai incapatoare, mai aproape de munca si mai sigura? Veste proasta este ca trebuie sa iti muti toate lucrurile in ea. Chiar daca te gandesti ca vei cumpara doar mobilier nou si nu trebuie sa il muti pe cel vechi, tot ai o multime de lucruri pe care le-ai strans de-a lungul timpului si pe care va trebui sa il muti. Vase, haine, obiecte decorative, carti sau electrocasnice, toate necesita atentie in momentul in care te muti.

Care sunt secretele unei mutari eficiente in Bucuresti?

Desi pare tentant sa muti totul in regim propriu, cu masina personala, cel mai bine este sa apelezi la o firma de mutari Bucuresti. Cel mai adesea, un astfel de serviciu se dovedeste mai eficient, mai ieftin si mai avantajos. Avantajele majore ale firmei de mutari sunt urmatoarele:

  • Te scuteste de multiple deplasari dintr-o parte in alta a orasului. Cel mai adesea, mutarea se face intr-un singur transport, deoarece firma aduce o masina potrivita pentru volumul de lucruri mutate;
  • Iti ofera asigurare. Bunurile mutate printr-o firma de mutari sunt asigurate. In cazul in care se intampla ceva, poti recupera valoarea lor;
  • Iti ofera servicii de ambalare. Pentru a fi cat mai protejate, bunurile pe care le muti trebuie sa fie ambalate. Acest lucru inseamna achizitia de cutii, folii, scotch si o multime de alte accesorii atunci cand vrei sa te ocupi in regim propriu de mutare. O firma profesionista vine cu toate aceste accesorii.

Evident, chiar si atunci cand apelezi la o firma de mutari trebuie sa treci printr-o serie de pasi privind aranjarea si organizarea bunurilor pe care le muti. Schimbarea casei este o ocazie foarte buna pentru ordine si pentru aruncarea tuturor lucrurilor pe care nu le-ai mai folosit de multa vreme. Daca vrei sa incepi o viata cu totul si cu totul noua, iata ce trebuie sa faci:

  1. Organizeaza-ti toate bunurile in functie de scopul lor si in functie de cat sunt de fragile!
  2. Arunca tot ceea ce nu ai folosit de foarte multa vreme!
  3. Eticheteaza cutiile in care ti-ai pus lucrurile marunte, pentru a sti de unde sa le iei!
  4. Pune totul in ordine! Este mult mai inteligent sa faci ordine atunci cand strangi totul din vechea casa, decat sa faci ordine in momentul in care ajungi in noua casa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *