Servicii complete pentru infiintarea societatilor si a altor entitati cu personalitate juridica

Foarte multi oameni care isi doresc sa intre in afaceri si care se decid sa infiinteze o firma in acest sens, se gandesc cu teama la birocratia care trebuie rezolvata astfel incat sa poata incepe activitatea propriu-zisa in cadrul firmei. Din fericire, exista posibilitatea de a opta pentru servicii profesionale in acest sens, si anume pentru serviciile unei firme specializate in infiintarea diferitelor tipuri de societati si entitati cu personalitate juridica.

Infiintarea diferitelor tipuri de entitati cu personalitate juridica

Odata ce ai luat decizia de a merge pe drumul antreprenoriatului, este important sa te decizi asupra tipului de societate sau de entitate juridica pe care vrei sa o infiintezi. In Romania cea mai des intalnita forma de organizare in ceea ce priveste derularea activitatilor comerciale si economice este societate cu raspundere limitata (SRL).

Daca esti interesat de serviciile de infiintare SRL, trebuie sa stii ca atunci cand apelezi la o firma profesionista in acest domeniu de activitate, vei scapa de grija intocmirii documentatiei, de timpul necesar pentru acest proces si de energia consumata pentru a intocmi dosarul complet. Astfel, atunci cand apelezi la serviciile de infiintare a unei societati, lasi totul in seama unor profesionisti.

Acestia se vor ocupa de rezervarea denumirii viitoarei firme la Registrul Comertului, dar si de intocmirea dosarului complet pentru aceasta autoritate a statului. In acest sens, vei primi consultanta privind alegerea potrivita in privinta tipului de societate, vei beneficia de intocmirea actului constitutiv si a contractului de comodat pentru sediu, dar si de depunerea dosarului la Registrul Comertului. Ulterior, firma pe care ai angajat-o pentru infiintare SRL iti va inmana documentatia care autorizeaza functionarea societatii tale.

Pe langa infiintarea societatilor de tip SRL, o firma profesionista asigura si infiintarea altor categorii de entitati cu personalitate juridica precum PFA, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale. Mai mult decat atat, in cazul in care intampini dificultati in a gasi un sediu social pentru viitoarea firma, atunci cand apelezi la serviciile profesioniste de infiintare a unei firme vei putea beneficia inclusiv de serviciile de gazduire sediu social.

Lextor – rapiditate si profesionalism

Daca pana acum nu erai la curent cu faptul ca poti sa apelezi la o firma pentru infiintarea unei societati, trebuie sa stii ca oferta de astfel de servicii este suficient de numeroasa. Tocmai de aceea este recomandat sa apelezi la o firma cu experienta in acest domeniu si cu un portofoliu important. O astfel de firma este Lextor, aceasta oferind servicii complete pentru infiintare SRL, PFA, II sau IF, dar si servicii de radiere firme sau gazduire sediu social.

Atunci cand alegi sa apelezi la serviciile acestei firme pentru infiintarea unei societati,te vei bucura de rapiditate si de profesionalism. Vei primi consultanta privind alegerea tipului de persoana juridica potrivita pentru afacerea pe care vrei s-o incepi, dar si completarea dosarului pentru Registrul Comertului.Toate acestea la preturi avantajoase. Pentru detalii suplimentare te invitam pe lextor.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *