Si vedetele au probleme: Detin proprietati de milioane de dolari pe care nimeni nu vrea sa le cumpere

Daca apartamentele care au preturi rezonabile se vand mai usor, cand vine vorba despre casele si proprietatile de lux, lucrurile se complica. Si, desigur, nici proprietatile fabuloase ale vedetelor nu fac exceptie. Uneori poate dura si cativa ani pana cand se vinde un conac de cateva milioane de dolari care a apartinut unei celebritati. Si asta probabil, dupa ce pretul a fost redus considerabil.

Hai sa vedem cateva dintre casele care au apartinut celebritatilor si care s-au vandut greu.

Conacul Christinei Aguilera

Superba cantareata a crezut ca a facut o investitie buna cand a cumparat uimitoarea locuinta in stil spaniol de la Ozzy si Sharon Osbourne. Ulterior, insa, s-a convins ca proprietatea de 10.000 mp cu ferestre lemn stratificat cu arcade si multiple facilitati este mai greu de vandut decat de cumparat. Aceasta casa a stat pe piata mai bine de doi ani fiind cumparata intr-un final cu 11.5 milioane de dolari si aducandu-i vedetei o pierdere de 2 milioane de dolari.

Mosia lui Shaquille O’Neal

Iti poti imagina ca ai o proprietate atat de luxoasa incat sa poti sa ii dai propriul tau nume? Legenda baschetului din Florida, Shaquille O’Neal, se poate mandri cu acest lucru. Proprietatea sa avea propriul sau teren de baschet si o camera cu tematica egipteana. Totusi, vedetei i-a luat ceva timp sa o vanda si chiar a fost nevoit sa ii scada pretul de doua ori.

Proprietatea lui Michael Jordan

Legenda baschetului a avut nevoie de un miracole pentru a-si vinde proprietatea de peste 27.000 mp pe care o detinea in Chicago. Se poate spune ca, datorita terenului de baschet interior si a spatiului verde exterior era visul oricarui atlet. Vedeta a cerut in 2012 pentru aceasta proprietate 29 milioane de dolari, reusind sa o vanda abia peste opt ani pentru 14.8 milioane de dolari.

Water Wonderland a lui Celine Dion

Fosta casa a cantaretei Celine Dion era facuta special pentru distractie la soare si in apa. Casa era dotata cu doua piscine conectate, un rau lent si un tobogan cu apa si oferea o priveliste superba catre plaja. Cu toate acestea, vanzarea ei nu a fost deloc usoara. Scoasa pe piata in 2013 pentru 72.5 milioane de dolari, ea s-a vandut abia patru ani mai tarziu pentru 28 milioane de dolari.

Proprietatea de lux a lui Jennifer Lopez

Poate ca nu stiai, dar Jennifer Lopez nu este numai cantareta, dansatoare si actrita, ci si un mogul imobiliar. Totusi, i-a fost extrem de greu sa isi vanda conacul de lux de peste 17.000 mp din Hidden Hills. Acesta a stat pe piata din 2015 pana in 2017 pana sa fie vandut pentru 10 milioane de dolari.

 Locuinta lui Calvin Klein

Eleganta, stilata, in culori neutre si cu decoratii superbe din lemn, bungalow-ul Miami Beach al lui Calvin Klein a fost surprinzator de greu de vandut. Oricat era de frumoasa si de reprezentativa pentru designer, casa s-a vandut abia dupa 2 ani pentru 12.85 milioane de dolari.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *