Statii grafice recomandate pentru randare video

Computerul pentru editare video este o statie de lucru profesionala pentru editare video Full HD si 4K in timp real, cu viteza mare si fara intarziere. Statiile grafice recomandate pentru randare video sunt asamblate pentru cel mai rapid proces posibil de redare a imaginilor statice, animatie, procesare si editare video.

Magazinele online ofera diverse modele de statii grafice pentru editare video bazate pe o placi video profesionale, cum ar fi nVidia Quadro care accelereaza modul de procesare si editare video cu definitie inalta de sute de ori.

Avantajul si pretul stațiilor de lucru pentru randare video

Computerul pentru editare video este o statie de lucru profesionala pentru editare video Full HD si 4K in timp real, cu viteza mare si fara intarziere. Statiile grafice recomandate pentru randare video sunt asamblate pentru cel mai rapid proces posibil de redare a imaginilor statice, animatie, procesare si editare video.  statii grafice profesionale pentru randare video va fi semnificativ mai mic decat inchirierea, dacă socotesti pe termen lung.

Statii grafice pentru randare video – Recomandare

Pentru munca confortabila in Adobe Premiere Pro, Pinnacle Studio, Sony Vegas Pro si alte programe populare, sunt recomandate modele cu numarul maxim de nuclee. Pentru Adobe Photoshop si aplicatii similare in functionalitate, este adesea suficient un procesor dual-core cu o frecventa de 2 GHz si mai mare.

De asemenea, sunt potrivite cele cu cel putin 16 gigaocteti RAM (sau 32 gigaocteti daca intentionezi sa lucrezi cu 4K) si un chipset integrat, care sunt suficiente pentru procesarea grafica. O astfel de statie poate fi completata cu o combinatie de stocari: un SSD pentru lucru rapid si un HDD mare pentru stocarea surselor foto si video.

Cele mai potrivite stații de lucru pentru randare video HP Z2 G4 9LM05EA  si  HP Z2 G4 6TX15EA  bazate pe procesor Intel Core i7 9700 cu grafica Intel UHD 630 integrata. Ele difera in ceea ce priveste dimensiunea SSD – respectiv 256 si 512 gigaocteti.

Un model similar este  Lenovo ThinkStation P330 Gen2 30CY000RRU  bazat pe un procesor Intel Core i7 9700K cu grafica Intel UHD integrata 630. Acesta este un analog al procesorului din modelele anterioare, dar cu un multiplicator deblocat. S-a instalat SSD 512 gigaocteti.

De asemenea, este potrivit  Lenovo ThinkStation P330 Gen2 30CY005KRU  bazat pe un procesor Intel Core i9 9900 cu grafica Intel UHD 630 integrata, putand fi instalate un HDD de 2 terabyti si un SSD de 256 gigaocteti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *