Top 3 case de pariuri cu cele mai mari cote

Este știut faptul că toți pariorii doresc să aleagă cea mai bună cotă atunci când decid să plaseze un pariu. Acest lucru se datorează faptului că cu cât ai o cotă mai mare, cu atât vei avea un payout mai are. Pentru a alege cea mai bună cotă oferită de casele de pariuri unui eveniment sportiv, trebuie să știi care sunt agențiile care oferă cele mai mari cote. Îți voi prezenta primele 3 case de pariuri cu cele mai bune cote de pe piața din România.

Casa de pariuri Betano

Prima casă din topul caselor cu cele mai bune cote la pariuri pentru evenimentele sportive este Betano. Betano este una dintre cele mai mari case de pariuri licențiate de ONJN. Betano deține o ofertă foarte bogată în ceea ce privește evenimentele sportive și tipurile de pariuri oferite. Aceasta se remarcă prin tipurile de pariuri pauză sau final sau cine câștigă una dintre reprize. De asemenea, Betano stă foarte bine și la capitolul soliști. Una dintre cele mai bune cote pe soliști o vei găsi aici, mărite chiar cu 0.10 față de restul agențiilor de pariuri. Pe lângă aceste aspecte, la anumite evenimente importante cu tipul de pari pe câștigător meci, Betano oferă clienților săi marjă 0%.

Casa de pariuri Unibet

Pe locul doi în acest clasament se află Unibet. Unibet se remarcă în rândul pariorilor prin ofertele sportive altele decât fotbalul. Aici vei găsi cele mai bune cote în dreptul soliștilor mai ales pe tenis și baschet. Pe lângă acest aspect, Unibet oferă un bonus de bun venit de 100% în limita a 300 RON, ceea ce îl face și mai atractiv în rândul pariorilor. Oferta sportivă Unibet este foarte diversă și pe lângă sporturile populare cum ar fi fotbal, baschet, tenis și hochei, vei găsi și sporturi cu cote mai puțin sigure și mai puțin populare ca Surfing, Trotting sau șah.

Casa de pariuri Fortuna

Fortuna ocupă locul 3 în topul caselor de pariuri cu cele mai mari cote. Cel mai mare avantaj pe care îl are Fortuna este la intervalele de total goluri. În general, la Meciul Zilei, pronosticurile bazate pe goluri sunt recomandate la Fortuna. Pe lângă faptul că este una dintre agențiile cu cele mai mari cote, Fortuna stă foarte bine la capitolul bonusuri și promoții. Aici poți găsi uneori chiar și sugestii de meciuri pe care să pariezi și să ai șansă mare de câștig în urma analizei operatorilor lor. Oferta sportivă este foarte largă și cuprinde sporturile populare și alte piețe mai puțin populare cum ar fi ciclism, politică, baseball sau darts.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *