Tot ceea ce trebuie sa stii despre tratamentele de epilare definitiva

Tot mai multa lume acorda foarte mare atentie aspectului fizic in ultimii ani, iar in acest context tratamentele de epilare definitiva sunt din ce in ce mai cautate. Fie ca vorbim despre persoane de sex feminin, fie ca vorbim despre persoanele de sex masculin, tratamentele de epilare definitiva reprezinta alegerea ideala pentru persoanele care doresc sa elimine parul nedorit din anumite zone ale corpului.

Chiar daca tot mai multa lume apeleaza la astfel de tratamente de epilare definitiva Ploiesti, trebuie spus ca in continuare exista persoane care sunt reticente la astfel de tratamente. De cele mai multe ori reticenta aceasta are la baza lipsa informatiilor din surse sigure. Tocmai de aceea, in ceea ce urmeaza vei putea gasi cateva informatii relevante privind tratamentele de epilare definitiva.

Ce presupune epilarea definitiva?

Tratamentul de epilare definitiva se bazeaza pe lumina intensa pulsata emisa de un laser, lumina care ajunge la nivelul firelor de par si distruge radacina prin tranformarea luminii in caldura. Prin urmare, firele respective de par vor cadea in aproximativ 15 zile de la tratamentul efectuat. Epilarea definitiva este un tratament care nu genereaza durere si care se efectueaza intotdeauna in conditii de maxima igiena si in deplina siguranta in centrele de infrumusetare care ofera astfel de tratamente de epilare definitiva Ploiesti.

Epilarea definitiva inseamna un tratament initial cuprins intre 8 si 12 sedinte, sedinte care sunt efectuate la un interval de circa 4-8 saptamani.Durata tratamentului si intervalul sedintelor difera in functie de nuanta pielii, dar si de culoarea si grosimea firelor de par. In urma acestui tratament complet efectuat initial, persoanele care aleg astfel de tratamente pentru epilare definitiva trebuie sa efectueze si tratamente anuale de intretinere.

Acestea au rolul de a elimina putinele fire de par ramase sau cele care apar cu trecerea timpului ca urmare a regenararii naturale a foliculilor de catre organismul uman. Chiar daca in urma tratamentului cu lumina intens pulsata radacinile firelor de par sunt distruse complet, organismul uman produce alte fire de par care trebuie ulterior indepartate.

Reguli de urmat inainte de sedintele de epilare definitiva

Pentru rezultate eficiente orice persoana care alege sa urmeze un tratament de epilare definitiva Ploiesti trebuie sa respecte anumite reguli inaintea fiecarei sedinte. Consumul de medicamente, in special de anibiotice, trebuie evitat.O alta regula este aceea care recomanda evitarea expunerii la soare cu cel putin 3-4 zile inainte de sedinta de epilare definitiva.

De asemenea, parul de la nivelul corpului nu trebuie smuls cu cel putin 3 saptamani inainte de efectuarea unei sedinte, parul putand fi indepartat doar cu lama de ras sau cu ajutorul cremelor depilatoare.Pe langa regulile care trebuie respectate inaintea unei sedinte de epilare definitiva Ploiesti exista si recomandari in urma sedintelor de tratament.

Astfel se recomanda evitarea dusurilor fierbinti pentru 2 zile, evitarea antrenamentelor la sala de fitness, dar mai ales se recomanda evitarea expunerii la soare pentru 2-3 zile. Tine cont de toate aceste informatii si cu siguranta vei vedea rezultatele tratamentului de epilare definitiva.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *