Tricouri pentru uniformele Politiei Romane de la Aurocom SRL

Societatea comerciala Aurocom SRL activeaza in domeniul confectiilor de textile incepand din anul 1992, iar in cei aproape 28 de ani de activitate si-au castigat un renume important in acest domeniu prin calitatea serviciilor oferite, prin calitatea materialelor folosite pentru produsele comercializate si prin profesionalismul de care au dat dovada angajatii acestei firme.

Iar toate acestea au condus la parteneriate de succes ale Aurocom SRL cu nume importante precum Bergenbier, Auchan, Mega Image sau Tuborg, nume pentru care Aurocom SRL a livrat produse de cea mai buna calitate. Prin prisma acestei reputatii si a calitatii produselor oferite incepand cu 2 ani in urma Aurocom SRL a devenit si partener pentru Ministerul Afacerilor Interne, oferind numeroase produse pentru institutiile aflate in subordinea MAI.

Intreaga Politie Romana poate gasi tricouri in oferta magazinului Me Ai

Astfel, in oferta magazinului online Me Ai care comercializeaza produse precum tricouri Politie, tricouri Jandarmerie, tricouri Pompieri sau embleme pentru aceste institutii pot fi regasite numeroase modele de tricouri pentru toate aceste institutii.Printre cele mai numeroase si diversificate modele de tricouri sunt cele pentru Politie.

Prin urmare, fie ca vorbim despre tricouri pentru Politia Romana, pentru Politia Locala, pentru Politia de Frontiera sau chiar pentru Academia de Politie, in oferta magazinului Me Ai pot fi regasite diferite modele de tricouri Politie.

Indiferent de tricou, materialul ales pentru confectionarea acestuia este bumbacul, acest material fiind unul 100% natural si oferind proprietati pentru un confort ridicat chiar si atunci cand un tricou este purtat timp indelungat chiar in zilele calduroase.

Ce modele de tricouri pot fi gasite in oferta magazinului Me Ai?

In oferta de tricouri Politie disponibila pe www.meai.ro pot fi gasite atat modele de tricouri polo, cat si modele de tricouri in jurul gatului. Astfel, pentru Politia de Frontiera exista varianta de tricouri polo de culoare bleumarin indigo din bumbac 100% din material de tricot.

Pe de alta parte, Politia Locala poate alege pentru agentii sai tricouri polo sau tricouri in jurul gatului, culoarea acestora fiind neagra. Tricoul model polo este confectionat din tricot pique din bumbac 100%, pe cand modelul de tricou in jurul gatului este confectionat din tricot de bumbac. Mergem mai departe si ajungem la modelele de tricouri Politie special concepute pentru Politia Romana si Academia de Politie.

Astfel, pentru Politia Romana pot fi gasite atat modele de tricouri polo, cat si modele in jurul gatului. Culorile sunt mult mai diversificate si vorbim aici despre tricouri Politie de culoare alba, de combinatie alb cu albastru sau de culoare bleumarin. Bumbacul este de asemenea materialul folosit pentru aceste tricouri ale Politiei Romane.

Pentru fiecare dintre aceste tricouri Politie este inscriptionat pe acestea institutia de care apartine si sunt folosite ecusoanele pe manecile tricourilor pentru ca oricine sa poate remarca de care institutie apartine un anume agent.Toate modelele de tricouri Politie sunt de calitate superioara si sunt croite pentru a oferi confort si mobilitate in orice misiune sunt implicati agentii de Politie. Mai mult decat atat, preturile practicate de Me Ai sunt fara concurenta in acest domeniu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *