Un magazin pe care te poti baza

La Quickmobile clientii au mereu parte de un tratament regal, deoarece magazinul ofera o multime de facilitati, mai ales pentru cei care aleg sa devina clienti VIP. Insa nu este neaparat nevoie pentru clienti sa devina membri VIP, deoarece orice poate beneficia de garantie extinsa si asigurare casco online pentru a garanta bunastarea smartphone-ului pe o perioada cat mai lunga.

S-ar putea sa fi observat cand cumparati echipamente sau electrocasnice de la orice magazin cu amanuntul, cum directorii de vanzari incearca din rasputeri sa va convinga sa cumparati servicii suplimentare sub forma unei garantii extinse? Desi l-ati achizitionat avand in vedere valoarea produsului, v-ati gandit vreodata la importanta acestuia?

Sa zicem ca smartphone-ul nu functioneaza corect si solicitati reparatii. Pe masura ce tehnicianul verifica defectiunile, isi da seama ca procesorul sau functioneaza defectuos si trebuie inlocuit.La verificarea manualului de utilizare si a cardului de garantie, va dati seama ca garantia producatorului a expirat cu cateva luni inainte.Acum, ca smartphone-ul este unul dintre aparatele electrocasnice necesare, trebuie sa il reparati cat mai curand posibil, dar va fi o cheltuiala puternica. In aceasta situatie, o asigurare cu garantie extinsa va rezolva problema.

Cand achizitionati orice aparat electronic, investiti un timp considerabil comparand diferitele produse si caracteristicile sale. De ce?Sa aiba longevitate, precum si utilizarea produsului sa fie eficienta. Dar s-ar putea sa observati ca producatorii ofera garantii limitate asupra pieselor de schimb si a componentelor pentru a mentine riscul scazut.

O asigurare extinsa de garantie va ajuta sa extindeti aceste beneficii oferite de producator pentru
perioade mai lungi. Puteti utiliza in continuare gadgeturile si dispozitivele fara a va face griji cu privire la reparatiile sau inlocuirea acestora. Il puteti raporta ca un club exclusiv pentru membri, pentru a va maximiza investitia.

Care sunt avantajele asigurarii cu garantie extinsa?

Reparare si inlocuire: toate bunurile de folosinta indelungata de consum au garantia furnizorului. Aceasta garantie este in general valabila timp de 6 pana la 12 luni pentru diferite parti. Beneficiile extinse ale garantiei includ repararea produsului chiar si dupa incheierea garantiei de catre producator.

Mai mult,daca nu este posibila nicio reparatie, inlocuirea este oferita si in functie de
termenii si conditiile politei voastre.Cost accesibil: fiecare activ cumparat nu trebuie sa se bazeze pe pretul sau,ci si pe costul de operare si intretinere a acestuia. Aparatele de uz casnic
necesita o intretinere periodica pentru a le mentine functionarea eficienta.

Asigurarea cu garantie extinsa acopera costurile de intretinere a produsului.Puteti beneficia de serviciile unui expert fara a fi nevoie sa va faceti griji cu privire la taxe si astfel sa reduceti sansele unei defectiuni.Planuri flexibile: planurile extinse de garantie includ flexibilitatea acoperirii
asigurarii in functie de nevoile voastre.

De exemplu, doriti sa optati pentru o polita cu acoperire de numai trei ani. Acest lucru poate fi adaptat la cerintele si la reparatiile pe care le necesita activul.Acoperire pana la valoarea facturii: beneficiile extinse ale garantiei auavantajul de a oferi o acoperire de asigurare pana la valoarea facturii produsului.

In acest fel, va puteti asigura ca produsul rezista si pe termen lung. Deci, nu va faceti griji cu privire la defectiuni si reparatii, dar asigurati-va ca utilizati materialul conform instructiunilor producatorului.
Campania Back To School se desfasoara intre 1-15 Septembrie.

Cumparatorii au super-discount-uri la sute de produse din categoriile laptop, tableta, casti,
eBook reader, smartphone-uri, console de gaming.Pe langa acest pachet extraordinar de garantie extinsa, quickmobile.ro ofera si serviciul de deschiderea coletului la livrare, foarte apreciat de catre clientii care comanda din cele mai indepartate colturi ale Romaniei.

Desi Quickmobile.ro ofera intotdeauna un ambalaj corespunzator de transport, se poate intampla ca in timpul transportului coletul sa fie lovit sau bruscat.Serviciul de deschiderea coletului la livrare este ideal pentru oricine!Quickmobile.ro este un furnizor de incredere!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *