Usi automate rezistente la foc-protectie deplina

Aceste usi automate rezistente la foc confectionate din aluminiu sunt foarte renumite datorita faptului ca se remarca prin maxima eficienta. Arcom Glass este firma care si-a dorit dintotdeauna sa vina cu ceva nou si inedit pe piata de profil si sa va aduca tehnologii de ultima generatii precum si produse moderne, de incredere.

Datorita faptului ca au finalizat cu brio sute de proiecte au reusit sa ocupe un loc de top in randul preferintelor clientilor. Aceste produse sunt definite de inovatia in sistemele automate de acces, oferindu-va solutii de automatizare si de evacuare a fumului produse de eventualele incendii. Accesand site-ul www.fireglass.ro pentru a vedea despre ce este vorba si veti putea alege corect.

Obiectivul companiei este de a oferi ajutor specializat si reale beneficii tuturor clientilor. Aceste solutii integrate sunt ideale atat in domeniul constructiilor civile cat si in cele industriale. Aici lucreaza doar o echipa de profesionisti ce dau dovada de pasiune si daruire in tot ceea ce fac si se dedica cu implicare totala de fiecare data.

Usi automate rezistente la foc- renume demn de apreciat

Daca aveti nevoie de usi automate rezistente la foc puteti conta pe echipa Arcom Glass pentru ca produsele lor sunt cele care fac diferenta. Ei va intampina cu solutii integrate inovatoare, intr-un domeniu aflat in continua dezvoltare. Obiectivul principal este de a oferi beneficiarilor solutii tehnice de constructie precum si management al cailor de acces. Si pentru ca isi doresc sa obtina rezultate optime, produsele oferite sporesc in mod considerabil confortul si va ofera sentimentul de siguranta

Cu durata de rezistenta de 30, 60, 90, 120 minute, usile antifoc sunt disponibile intr-o gama variata de dimensiuni. Toate aceste usi sunt dotate cu o banda protectoare expandabila sub actiunea caldurii, etansand astfel spatiul aflat intre usa si toc in caz de incendiu.

Usi automate rezistente la foc- solutii inovatoare

Aceste usi automate rezistente la foc sunt produse din aluminiu, fiind special create pentru clientii cei mai pretentiosi.Tocul usilor trebuie sa cuprinda un sistem de sigilare complex pentru a impiedica propagarea focului si a fumului intre cele doua incaperi.

Prin intermediul acestor specialisti va sunt oferite doar produse de calitate superioara pentru ca aveti asigurata garantia reusitei.Toate usile antifoc au o durata lunga de viata fiind construite pe baza tehnologiilor moderne, respectand standardele legale in vigoare. Aceste usi se monteaza usor si se remarca prin finisaje de exceptie.

Folosind usile din aluminiu veti incetini in mod evident propagarea incendiului pentru o perioada limitata de timp, impiedicand astfel raspandirea focului si a fumului in interior. Apelati cu incredere la echipa Arcom Glass pentru ca ei va ofera produse de inalta calitate si raspund prompt si rapid solicitarilor dumneavoastra.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *