Calitate de top si preturi fara concurenta in reparatii cutii viteze automate

SC Automatic Gearbox SRL este o firma autorizata RAR care detine o echipa specializata in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate,iar acest lucru se datoreaza faptului ca la Automatic Gearbox am realizat nevoia de astfel de mecanici pe piata de service auto din Romania din vreme ce numarul de masini avand cutii de viteze automate a crescut constant in ultimii ani, iar unitatile de service care sa ofere astfel de servicii era foarte redus.

Tocmai de aceea, intreg personalul nostru de la Automatic Gearbox a luat parte la numeroase stagii de specializare in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate in tari din vestul Europei.Aceste specializari se adauga la o experienta foarte vasta in solutionarea diferitelor probleme ale cutiilor de viteze pentru toate tipurile de autoturisme, experienta ce inseamna mai mult de 20 de ani.

Astfel, atunci cand alegi Automatic Gearbox vei beneficia de cele mai bune servicii in reparatii cutii viteze automate si ai garantia unei manopere de cea mai buna calitate.Mai mult decat atat, pentru ca suntem constienti de faptul ca pe langa resursa umana trebuie sa oferim calitate si atunci cand vine vorba despre piesele auto si despre echipamentele folosite pentru toate serviciile oferite, la Automatic Gearbox ne-am asigurat ca oferim calitate de top pentru piesele de schimb prin parteneriate cu cei mai renumiti furnizori in domeniu.

De asemenea, pentru serviciile de diagnoza, intretinere, inlocuire piese sau testarea cutiei de viteze automate folosim cele mai noi echipamente si tehnologii. Toate aceste aspecte reprezinta garantia faptului ca orice client va beneficia de cele mai bune servicii in reparatii cutii viteze automate atunci cand alege sa acorde incredere mecanicilor nostri de la Automatic Gearbox. Toate informatiile referitoare la serviciile oferite pot fi gasite pe www.reparatiecutieautomata.ro.

Pe langa faptul ca la Automatic Gearbox vei beneficia de calitate superioara in tot ceea ce inseamna reparatii cutii viteze automate, trebuie sa stii ca vei gasi la noi si printre cele mai bune preturi de pe piata.Astfel, incepand de la serviciul de diagnoza care este gratuit pentru orice client si pentru care nu ai nevoie de o programare prealabila,continuand cu faptul ca mecanicii nostrii incearca sa reconditioneze piesele uzate si doar in ultima instanta sa le inlocuiasca cu unele noi, si ajungand pana la faptul ca vei beneficia de piese originale, toate acestea ofera garantia faptului ca orice client va beneficia de cele mai bune preturi de pe piata in reparatii cutii viteze automate.

La Automatic Gearbox suntem constienti de faptul ca orice sofer isi doreste sa beneficieze de solutionarea oricarei probleme aparute la cutia de viteze automata in cel mai scurt timp. De aceea, te asiguram ca in cel mult 24 de ore defectiunea la cutia de viteze automata va fi solutionata, iar in cazul in care este obligatorie inlocuirea unei piese atunci timpul de solutionare ajunge la cel mult 3-4 zile. Prin urmare, cand alegi serviciile Automatic Gearbox in domeniul reparatii cutii viteze automate ai certitudinea ca in cel mai scurt timp esti din nou la drum cu masin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *