Noua tendinta in amenajarea bailor: vasele de WC suspendate

Obiectele sanitare sunt necesare pentru ca o baie sa fie complet dotata si amenajata. In privinta vaselor de toaleta, cea mai noua tendinta o reprezinta montarea unor vase de WC suspendate in perete. Pana in urma cu cateva decenii principalul scop pe care il aveau obiectele sanitare din orice baie era acela de a oferi functionalitate si de a asigura un grad cat mai ridicat de confort.

Insa in ultimele decenii, baile trebuie sa indeplineasca si anumite standarde din perspectiva aspectului estetic. Din acest motiv multa lume isi indreapta atentia inspre modelele de vase de WC suspendat. Pentru cei care isi doresc sa renoveze baia si sa schimbe vasul de toaleta, in ceea ce urmeaza sunt punctate o serie de beneficii pe care le ofera aceste modele de vase de WC.

Vasele de WC suspendate si avantajele acestora

Un vas de toaleta suspendat propune o serie de avantaje, acestea fiind motivele pentru care interesul in montarea unor astfel de vase de WC este unul tot mai mare. Poate ca aceste avantaje te vor convinge ca merita sa investesti intr-un astfel de vas de WC, fapt pentru care in ceea ce urmeaza sunt evidentiate aceste avantaje.

Primul lucru la care puncteaza modelele de vase de WC suspendat se refera la aspectul practic. Altfel spus, acestea pot sa fie montate la inaltimea pe care clientul si-o doreste. Pana si persoanele cu o mobilitate redusa pot folosi eficient aceasta varianta de vase de toaleta. Un vas de toaleta suspendat folosit de aceste persoane duce la evitarea riscului de cadere.

Un al doilea avantaj pentru vasele de toaleta suspendate este dat de faptul ca riscul de a cadea este foarte mic. Lista continua cu un alt beneficiu important, si anume usurinta de a monta si de a instala acest tip de vas de WC.

Poate cel mai mare avantaj pentru care tot mai multa lume este interesata de vasele de WC suspendate este economia semnificativa de spatiu. Aceasta economie de spatiu survine in situatia in care acest model de WC suspendat nu are picior de sustinere la nivelul podelei si nu are rezervorul de apa iesit in exterior.

Diversitatea modelelor de vase de WC este un alt avantaj important. Faptul ca orice client poate alege modelul compact pentru bai de serviciu sau diferite brand-uri precum modelul de WC suspendat Roca, inseamna un mare avantaj din punct de vedere estetic, dar si din punct de vedere al optimizarii costurilor.

Care sunt provocarile in montarea vasului de WC suspendat?

Chiar daca vorbim despre mai multe avantaje la care puncteaza vasele de WC suspendate, trebuie sa fim constienti de faptul ca exista si anumite provocari. Poate cea mai mare o reprezinta adaptarea vasului de WC suspendat la sistemul de furnizare a apei si la sistemul de canalizare. In majoritatea cazurilor acest tip de vase de toaleta se potriveste foarte bine in cazul imobilelor nou construite sau in cazul acelora renovate.

Pentru o oferta diversificata de vase de toaleta, printre care si modelul de WC suspendat Roca, te invitam sa accesezi www.instalatiiaz.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *